Šéf ČSSD ztrácí. Začali si z něho dělat legraci

20.03.2013 14:50

Bohuslav Sobotka ze dne na den přišel o svou auru nenápadného a suchého předsedy. Zejména na sociální síti Facebook už několik dnů přitahuje pozornost fotografická koláž, která z něj jako mávnutím kouzelného proutku učiní Gustáva Husáka.

Šéf ČSSD ztrácí. Začali si z něho dělat legraci
Foto: Ladislav Carda
Popisek: V Ostravě začal 37. sjezd ČSSD

Bohuslav Sobotka na víkendovém sjezdu strany v Ostravě obhájil svůj post předsedy a do supervolebního roku 2014 tak půjde s mandátem možného premiéra. ČSSD totiž ve všech výzkumech jasně vede před druhou TOP 09 a třetími komunisty.

A právě na skončeném sjezdu sociální demokracie se její stínový ministr financí Jan Mládek ostře obul do podnikatelů, které nazval parazity. Ačkoli se Mládek následně omluvil a Sobotka se od jeho výroků distancoval, Facebook má jasno. Sobotka je skrytý komunista. S tímto názorem začíná právě na zmíněné sociální síti Facebook souhlasit čím dál více uživatelů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…