Šéf SZ Liška odsoudil Zemanův vztah k alkoholu

15.10.2013 9:06

Server Lidovky.cz se zabývá představou, že prezident Zeman nadužívá alkohol. Nyní přišel s anketou. Ptal se lídrů politických stran na jejich názor. Lídři však podle odpovědí nemají potřebu situaci zveličovat. Někteří otázku přejdou a někteří prezidenta brání.

Šéf SZ Liška odsoudil Zemanův vztah k alkoholu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Zeman byl mezi studenty gymnázia v dobré náladě

„Má prezident občas přepito, nebo za jeho nejistou chůzi a problémy se stabilitou může onemocnění nervů související s cukrovkou, jak tvrdí Zemanovo lékařské konzilium?“ podsouvá server v otázce Zemanovu údajnou zálibu v alkoholu.

Pro lídry politických stran si připravil tuto otázku: Myslíte si, že má prezident Miloš Zeman problém s alkoholem? Souhlasíte s názorem ministra zdravotnictví v demisi, že šest skleniček vína a tři panáky tvrdého alkoholu denně není extrémní pití?

Snad nejostřeji se vyslovil předseda Strany zelených Ondřej Liška: "Konzumace alkoholu, pokud nenarušuje příčetnost politiků, je čistě jejich osobní záležitostí. U státníka v prezidentské funkci je jeho nadměrné užívání nejen nevhodné a nevkusné, ale také signalizuje naprostou aroganci vůči občanům."

Předseda Strany práv občanů – zemanovců Zdeněk Štengl byl stručný a Zemana se zastal. "Ani tisíckrát opakovaná lež se nestane pravdou."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…