Server přinesl fotky ze schůzky Václava Moravce, Bradáčové a plukovníka Šlachty

12.07.2013 11:46

Server Prvnizpravy.cz zveřejnil fotografie ze schůzky pražské vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčové, šéfa Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) Roberta Šlachty a moderátora České televize Václava Moravce. Tato trojice se ve čtvrtek sešla u jednoho stolu v nejmenované restauraci na pražské Zbraslavi.

Server přinesl fotky ze schůzky Václava Moravce, Bradáčové a plukovníka Šlachty
Foto: PrvníZprávy.cz
Popisek: Václav Moravec, Lenka Bradáčová a Robert Šlachta na společné schůzce v roce 2013

Na fotografiích, které serveru Prvnizpravy.cz poskytl náhodný svědek schůzky, sedí všichni tři zmínění lidé v důvěrném rozhovoru. Zda šlo o formální informativní schůzku moderátora diskusního pořadu Václava Moravce s Bradáčovou a Šlachtou, nebo o něco víc, server nezjistil. Autor přináší pouze své spekulace o důvodu a náplni obrazově zdokumentovaného setkání.

Moravec nekomunikuje. Bradáčová se odmítá vyjádřit

Redakce serveru oslovila Bradáčovou i Moravce s žádostí o přiblížení, čeho se schůzka týkala, ale nepochodila. Moravec prý nezvedal telefon a zaslanou textovou zprávu nechává dosud bez odpovědi. Bradáčová si sice otázku alespoň vyslechla, nicméně poté odmítla odpovědět s odvoláním na autora textu, který prý dříve publikoval články, které zástupkyně považuje ve vztahu ke své osobě za nepravdivé.

Nutno ještě podotknout, že Bradáčová a Šlachta jsou častými hosty Moravcova diskusního pořadu Otázky Václava Moravce, které pravidelně vysílá Česká televize. Za připomenutí stojí také to, že média už dříve spekulovala o intimním vztahu mezi Šlachtou a Bradáčovou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…