Skončí jako Jakl? Ten nesmí projít! Kravál kvůli kontrolnímu orgánu ČTK a kandidátovi SPD

04.06.2019 18:57

Již zítra se volí další člen Rady ČTK. Jak uvádí facebooková stránka Visegradský jezdec, podle několika zdrojů má velkou šanci na zvolení Michal Semín (navržený SPD). Visegradský jezdec připomíná i jeden z jeho výroků.

Skončí jako Jakl? Ten nesmí projít! Kravál kvůli kontrolnímu orgánu ČTK a kandidátovi SPD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Semín

„Česká televize je nástrojem levičácké propagandy neomarxistických směrů, jejichž součástí je i homosexualismus!“ cituje Semína facebookový profil. A dodává: „Když nemůžou politici zaútočit na média přímo, zkoušejí to přes mediální rady, je to jejich nová fronta. A zatím se jim daří, protože to zdánlivě pro veřejnost vypadá neškodně. Ale členové dezinformační scény postupně začínají převládat jak v Radě ČRo, tak v radě ČTK. Pokud ovládne Mordor média, ovládne zemi, viz Polsko a Maďarsko. Je tomu třeba věnovat stejnou pozornost jako nezávislé justici,“ zní z facebookového profilu Visegradský jezdec.

Anketa

Přejete úspěch hnutí Milion chvilek pro demokracii?

9%
91%
hlasovalo: 33443 lidí

Stránka SvoboduMédiím.cz, odkud je medailonek Semína převzatý, jej představuje jako konzervativního katolíka či místopředsedu Akce D.O.S.T. Zároveň uvádí, jak Semín kritizuje papeže Františka, Prague Pride, ale naopak obhajuje Rusko a cituje antisemitské zdroje.

Je tak možné, že Semín se dočká stejného „přivítání“, kterého se dostalo Ladislavu Jaklovi a Vadimu Petrovovi, tedy novým členům RRTV, či Petru Štěpánkovi, proti jehož nominaci do téhož orgánu protestovali lidé tak dlouho, než sám kandidaturu vzdal.

„Kde se tohle pořád bere? Má to někde dno?“ zeptal se následně jeden z diskutujících. Další se pak nad příspěvkem Visegradského jezdce pozastavil, a to proto, že v Semínově medialonku je mimo jiné uvedeno, že spekuloval o útoku na newyorská dvojčata v roce 2011. 

„Spekulovat o útoku na Twin Towers se nesmí? Spekulují o tom docela seriózní lidé. Kretén je tenhle Semín zcela nepochybně, ale zrovna kvůli tomuhle ne. A papež František se také nesmí kritizovat? Myslím, že on by byl první, kdo by s tím nesouhlasil. Příspěvek mi přijde totálně ujetý,“ poznamenal diskutující.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

20:45 „Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

Neziskovka Člověk v tísni oznámila, že otevřela humanitární sbírku SOS Gaza pro psychologickou pomoc…