Škromach napsal na Facebook, sedl do auta a jede do Prahy

27.01.2013 9:44

Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach se v předvolební kampani opakovaně postavil za Miloše Zemana. A to jak ve svých prohlášeních, tak na svém Facebooku. Tam se objevil rovněž v neděli ráno.

Škromach napsal na Facebook, sedl do auta a jede do Prahy
Foto: rep
Popisek: Zdeněk Škromach

"Mrazivým ránem na cestě do Prahy. Uvidíme se ve 12 hodin na ČT1 u Moravce. Jak tak poslouchám vyjádření budoucího prezidenta, tak se mi zdá, že Nečasova vláda z něj radost mít nebude. Hezký den," uvedl Škromach v narážce na první televizní rozhovor Miloše Zemana.

V něm mimo jiné konstatoval, že Karolíně Peake jde pouze o koryto a že vláda, jež má osmi procentní podporu veřejnosti, by měla co nejdříve skončit.

V exkluzivním rozhovoru pro ParlamentníListy.cz pak shrnul, že Česká republika "by měla být na cestě ke skandinávskému modelu sociálního státu."

Bývalý český premiér a expředseda ČSSD Miloš Zeman se stane historicky třetím českým prezidentem. Rozhodlo o tom druhé kolo přímé volby, v níž nová hlava státu získala 54,8 procent hlasů. Poraženému Karlu Schwarzenbergovi dalo hlasy 45,2 procent voličů. Ve srovnání s prvním kolem poklesla volební účast o necelá dvě a půl procenta a činila 59,1 procenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

11:29 Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

Ruské jednotky zaútočily v noci na pátek na pohraniční město Vovčansk, vzdálené od Charkova necelých…