Škromach se vysmál topkařskému Facebooku. Konečně prý víme, kdo za ním stojí

15.09.2013 10:42

Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach si na svém faceebookovém profilu rýpl do spolupracovníků TOP 09, kteří se pomocí internetu podílí na předvolební kampani strany.

Škromach se vysmál topkařskému Facebooku. Konečně prý víme, kdo za ním stojí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Škromach

TOP 09 na Facebooku vyvěsila fotografie skupiny mladých lidí, kteří se účastnili workshopu na téma využití internetu k podpoře v kampani. Šlo o šedesátku nejaktivnějších podporovatelů, kterým strana na sociální síti poděkovala těmito slovy: „Děkujeme všem podporovatelům TOP 09, kteří se zapojují do volební kampaně. Vážíme si všech, co do toho jdou s námi.“

Místopředseda ČSSD a rovněž známý facebookový fanoušek Škromach neváhal fotografii vložit na svůj profil a peprně okomentovat. „Tak konečně člověk ví, kdo řádí na FB v barvách TOP 09. Ahoj, pseudoprofily," vzkázal zobrazeným mladým lidem.

Sama ČSSD, jejíž barvy Škromach zastupuje, ale také aktivně sháněla mladé příznivce, kteří by spolupracovali na kampani prostřednictvím nových médií, jako je například Facebook nebo Twitter. Sociální sítě totiž hrají důležitou roli nejen ve volebních kampaních, ale i marketingu obecně. Z tohoto důvodu je všechny politické strany aktivně využívají pro propagaci svých činností, programů a názorů, a to dokonce i KSČM, která se jim dlouho bránila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…