Soukup v TV drtil Slonkovou. Dalšímu novináři předhodil „chlast“

20.02.2019 14:05

Jaromír Soukup se před kamerami nezdráhal použít slovo „bordel“. Kvůli Sabině Slonkové. A to zdaleka nebyl konec. Soukup se vytasil i se slovem „cvok“. A ukázal fotku Pavla Šafra ze serveru Forum24.cz. Došlo i na Českou televizi.

Soukup v TV drtil Slonkovou. Dalšímu novináři předhodil „chlast“
Foto: ReproTV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup reprodukuje gesta z Macronových fotek

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup v pořadu Moje zprávy slovně ostřeloval majitele firmy Seznam Ivo Lukačoviče, který se stahuje z představenstva Seznamu. Soukup prý by od jednoho z nejbohatších Čechů čekal, že bude držet na uzdě novinářku Sabinu Slonkovou, která televizi Seznam také dodává obsah. Ale spletl se.

Anketa

Je Miloš Zeman na Pražském hradě obklopen kvalitními spolupracovníky?

65%
35%
hlasovalo: 7084 lidí

„Já už jsem se chtěl radovat, že na jeho místo konečně sedne někdo, kdo to bude jako řídit a nenechá Sabinu Slonkovou a pana (Jiřího) Kubíka jak utržený z řetězu. Pamatujete se na tu reportáž o Andreji Babišovi a jeho nemocném synovi. To dělali oni, v tom Seznamu. Ale doufal jsem marně. Na pozici předsedy se budou střídat tři stávající místopředsedové. V tom podle mě bude ještě větší bordel, než je teď,“ vypálil Soukup.

O pár minut později dodal, že Slonková si ráda hraje na investigativní novinářku, k čemuž prý neváhá využít i nemocného syna premiéra Babiše (ANO) Andreje Babiše mladšího. Soukup Slonkovou považuje za „falešnou ochránkyni pravdy“. Slonková totiž hodlá připravit seznam lží, které slýcháme od českých politiků. „Mě to teda dostalo. Slonková píše, že by se nemělo lhát a manipulovat. To prostě nevymyslíš. To je stejný , jako kdyby ten cvok, kterej provozuje Forum24.cz, jmenuje se Šafr, psal o suchém únoru, jakože nepije. Taky docela absurdní,“ kroutil hlavou Soukup.

Na těchto novinářích mu prý překáží jejich „mocichtivost“ a touha likvidovat politiky a případně i televizi Barrandov „jenom proto, že mají jiný názor a myslí si, že jejich názor je jediný správný. Tomu se říká aktivismus a mě to na české žurnalistice štve. Mě to štve i na Český televizi,“ rozčiloval se Soukup.

Slonková si prý sice hraje na ochránkyni pravdy, ale ve skutečnosti podle Soukupa neváhala zneužít nemocného premiérova syna. Tito novináři prý vedou svatý boj s politiky, přičemž věří, že jen oni jediní mají pravdu. „Ať si neosobují monopol na tu věc!“ zesiloval hlas ředitel. „To jsem se zase rozčílil,“ brzdil sám sebe Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…