To jsou věci: Bulvár našel exmanžela Jany Nagyové

28.06.2013 7:20

Bulvární deník Blesk vypátral bývalého manžela obviněné vrchní exředitelky kabinetu premiéra v demisi Petra Nečase (ODS) Jany Nagyové. Ta prý měla už v době manželství s Petrem Nagym nevalnou pověst. Také on má být podle informací deníku v hledáčku policie.

To jsou věci: Bulvár našel exmanžela Jany Nagyové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová a Roman Jurečko

Petr Nagy prý udělal za minulostí tlustou čáru a s exmanželkou, kterou už dvacet let neviděl, nechce být nijak spojován. Blesku se přesto podařilo bývalého manžela obviněné Nagyové najít. Podle zjištění je i on pod dozorem policie. Když jej fotoreportéři deníku zastihli, jak opouští karlovarskou firmu, kde pracuje, od jejího areálu odjíždělo i policejní auto a doprovázelo jej prý až k domovu.

Mluvčí karlovarské policie Kateřina Böhmová ale popírá, že by Nagyho policie vyšetřovala nebo hlídala. "Nemám žádné zprávy, že by byly našimi policisty v souvislosti s případem paní Nagyové prováděny jakékoli úkony," řekla.

Pověst veselé ženy

Nagyová, která sedí ve vazbě kvůli podezření ze zneužití pravomoci a z korupce, měla prý nevalnou pověst už v době manželství s Petrem Nagym. "S chlapy to uměla velmi dobře," píše Blesk. S exmanželem pracovali ve stejné firmě, během podnikové dovolené si mezi dalšími muži prý získala pověst "veselé" ženy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…