Tyto pocity vyvolal Tomio Okamura v poslancích TOP 09

17.12.2013 13:45

Poslanci TOP 09 a Starostů mají po útočném proslovu Tomia Okamury (Úsvit) ve sněmovně jasno. Okamura prý vypráví nesmysly, stačí se podívat na rozložení sil ve sněmovně.

Tyto pocity vyvolal Tomio Okamura v poslancích TOP 09
Foto: top09.cz
Popisek: Poslankyně TOP 09 Anna Putnová

Čtenář serveru ParlamentníListy.cz Kamil Dánský chtěl od poslankyně TOP 09 Anny Putnové slyšet, jak se dívá na projev Tomia Okamury (Úsvit), který pronesl v okamžiku, když se vzdával kandidatury na post místopředsedy sněmovny. Útočil v něm především na prvního místopředsedu TOP 09 Miroslava Kalouska.

Reakce Anny Putnové ZDE

Putnová k tomu poznamenává, že si pan Okamura nějak popletl situaci ve sněmovně. „Vystoupení pana poslance považuji za nevhodné, nicméně na podobné útoky nepovažujeme za nutné reagovat. Výrok, že bude pan poslanec dělat opozici TOP 09, je například zcela nesmyslný, v parlamentní formě vlády lze být opozicí pouze vládnoucí většině, a tou v této chvíli TOP 09 zjevně není,“ podotýká poslankyně.

Reakce Stanislava Polčáka ZDE

S podobným nadhledem hodnotí Okamurovo vystoupení i poslanec Stanislav Polčák (STAN). Ten nechce spekulovat nad tím, co Okamuru vedlo k tomu, že se kandidatury nakonec vzdal. Tím celé jeho vyjádření končí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…