Už do EU nesmíme přijímat žádné přistěhovalce, udeřila Okamurova kandidátka Samková

29.01.2014 10:54

Jednička na kandidátce Úsvitu přímé demokracie do Evropského parlamentu Klára Samková se ve svém profilu na ParlamentníchListech.cz úderně vyjádřila k otázce imigrace do EU. Podle ní neexistuje jiná možnost, než imigraci zcela zastavit. „Je nám líto, ale na své kocábky nesedejte, nepřijmeme vás. Tenhle sen musí skončit,“ konstatovala.

Už do EU nesmíme přijímat žádné přistěhovalce, udeřila Okamurova kandidátka Samková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

Emigrace do zemí Evropské unie je podle slov Kláry Samkové skutečně průšvih velkého formátu. „Řečičky nepomohou, je mi líto, ale musí být vysílán zásadní signál, že země Evropské unie nebudou přijímat ŽÁDNÉ EMIGRANTY - že ochráníme EU a zejména jižní státy. JE NÁM TO LÍTO, ALE NA SVÉ KOCÁBKY NESEDEJTE, NEPŘIJMEME VÁS. Tenhle sen musí skončit. Vím, že se to může zdát krajně nehumánní a také svým způsobem je,“ napsala ve svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz.

Podle Samkové se tím dostáváme k aplikaci teorie, kterou právo zná jako „teorii nejvyššího dobra“. To znamená, že uspořádání práva musí být takové, aby co nejvíce lidem přinášelo co nejvíce dobra. „Jak ale má EU, která má celkem cca 500 milionů obyvatel, absorbovat (podle odhadů se tak má stát do roku 2050, což vlastně všichni zažijeme) 1,3 miliardy přistěhovalců? To je evidentně blbost, neboť při naplnění této kvóty nebude již ani žádná EU, ale žádná Evropa,“ míní jednoznačně.

To by rozvrátilo všechny výdobytky, kvůli kterým do EU imigranti chtějí, tedy především svobodu a ekonomické výdobytky. Podle doktorky Samkové by mohlo být daleko jednodušší usilovat o uplatnění evropských idejí a výdobytků v zemích, odkud imigranti pocházejí.

Je potřeba zařvat na ty krysy v Bruselu

„A teď se podívejte na skutečnou politiku EU. Pštros je proti tomu statečné bojové zvíře. Každá zbabělost, například ta, se kterou EU strká hlavu do písku s konfliktem v Sýrii, o Ukrajině nehovoře, se tisíckrát - v horším - vrátí v imigrační politice. Už by to těm kancelářským krysám (pardon, dosavadním europoslancům) měl v Bruselu alespoň někdo říci, případně to na ně zařvat… Což tedy já rozhodně hodlám učinit, pokud tam budu,“ dodává rázně kandidátka do europarlamentu Klára Samková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…