V USA mapují znásilnění a sexuální útoky spáchané v Evropě imigranty. Výsledek vás šokuje

17.04.2016 16:50

Konzervativní think tank Gatestone Institute, původem ze Spojených států, konkrétně z New Yorku, před několika dny vydal seznam hříchů, jichž se na území Evropy dopouští běženci. Bez emocí a vlastních interpretací popsal situace znásilnění a sexuálních útoků, které se odehrály jen několik stovek kilometrů od nás. Víceméně bez hlubších dopadů.

V USA mapují znásilnění a sexuální útoky spáchané v Evropě imigranty. Výsledek vás šokuje
Foto: bundeskanzlerin.de, tan
Popisek: Angela Merkelová při podpisu Lisabonské smlouvy

Server news.com.au v půlce března vydal krátký článek s mapou Německa. Ta je poseta desítkami červených a fialových teček. Co znamenají? Podle webu jde o hlášená napadení žen (fialové tečky) a dětí (červené tečky). Na mysli je samozřejmě znásilnění a sexuální útoky. Stránky se v témže textu zároveň odkázaly na výše zmíněný think tank Gatestone Institute. Popis zločinů a útoků, které páchají běženci nejen na území Německa, je zde rozpracován do absurdních závěrů.
 
Článek amerického ústavu nese název "Germany: Migrant Rape Crisis Worsens", což lze přeložit jako zhoršující se krize znásilnění ze strany migrantů v Německu. Raketový vzestup útoků podle stránek nastal poté, co kancléřka pozvala na německé území přes milionů běženců zejména z Afriky a Asie. Kvůli tomu, aby nevzrostla obava z těchto lidí, má být většina zločinů bagatelizována. Jaké například? 
 
Mapa sexuálních útoků:
 
 
Když má žena minisukni, jeden běženec se nechal slyšet, že jí ho tam může strčit, protože si to přeje. Doslova uvedl: „Má tam volno, když má sukni, má volno pro moje přirození...," citoval diskutér další z německých serverů. Mnohem děsivěji se však jeví jakási arabská hra taharrush. Tu think tank popsal jednoduše spojením "rape game", znásilňovací hra. Obvykle prý spočívá v tom, že nějací uprchlíci vyfotí dívky (zdokumentován byl příklad tří ve věku 15, 16 a 17), nahrají jejich tváře na sociální síť a čekají, kdo další z jejich komunity se přidá. V popsaném případě se na mladé slečny vrhlo několik desítek migrantů, které nebyla s to zastavit ani policie. „Spíše než aby utíkali, začali fyzicky a verbálně napadat policisty," uvádí americký web. Většina z běženců, i když chtěli prokazatelně zneužít mladistvé, byla propuštěna a skončila na svobodě. 
 
Na konci února policejní mluvčí Oliver Pohl připustil, že podobný zvrhlý útok byl monitorován rovněž ve městě Sophienhof.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…