VIDEO Andrej Babiš před studenty: Mládež se válela smíchy

27.03.2017 13:44

Do Hradce Králové na univerzitu zavítal na besedu se studenty ministr financí a vicepremiér Andrej Babiš (ANO). Tématem byla zahraniční politika. Došlo však i na Babišův odchod z politiky.

VIDEO Andrej Babiš před studenty: Mládež se válela smíchy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

„Potřetí na univerzitě v Hradci Králové, tentokrát na žádost studentů o zahraniční politice. Aula byla našlapaná, plná budoucích politologů, pedagogů, ale i lékařů. Všichni pozorně poslouchali a pak se do mě někteří pustili. Otázky byly samozřejmě i osobní. A některé evidentně dopředu precizně připravené. Třeba mladá dáma, která se mě velmi slušně zeptala, jak dlouho ještě budu v politice?! Počkejte na konec videa, odpověděl jsem. A taky slušně,“ napsal Babiš k videu, které zveřejnilo jeho hnutí na serveru YouTube.

„Říkal jsem svoje názory na brexit, Evropu, na naši roli v diplomacii. Jakým směrem ta Evropa jde. Debata byla intenzivní,“ zmínil pak Babiš ve videu. „Studenti se ptali i na soukromé věci i politické, byl jsem celkem spokojený,“ řekl.

A došlo i na zmiňovaný dotaz ohledně Babišova konce v politice. „Tak to se mnou musíte vydržet ještě šest měsíců. Potom si to hodíte a budete mít Sobotku s Kalouskem na věčné časy,“ řekl a v aule zazněl velký smích. „Mně možná vrátí firmu a žena bude šťastná,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…