VIDEO Blbý anglický jazyk, plivu na něj! vypálil Vladimir Žirinovskij. Zesměšnil Brusel a publikum řvalo nadšením

07.07.2016 11:44

„Evropská unie se chová jako narkoman, který nutně potřebuje další dávku. Postupně ovšem potřebuje stále více. Stále se rozrůstá. Stejné je to s NATO, které bude za chvíli přijímat i země z islámského světa,“ postěžoval si v pořadu „Večer s Vladimírem Solovevjevem“ ruský opoziční lídr Vladimir Žirinovskij.

VIDEO Blbý anglický jazyk, plivu na něj! vypálil Vladimir Žirinovskij. Zesměšnil Brusel a publikum řvalo nadšením
Foto: ICZ
Popisek: Bezpilotní letoun

„Je to pořád stejné. Stejně tak tomu bylo s revolucí 1917 a později s rozpadem Sovětského svazu na počátku devadesátých let. Pořád se ukazuje, že lidé nechtějí žít v kolchozech, nechtějí, aby jim někdo něco nařizoval. Evropané jednoduše nechtějí, aby jim Brusel diktoval, kolik mají stát brambory,“ promluvil Žirinovský v úvodu pořadu na téma nedávno uskutečněného referenda ve Velké Británii.

„Stejné je to s emigrací. Jestliže Německo chce přijímat miliony uprchlíků, ať si to dělají, ale problém je v tom, že ostatní země to dělat nechtějí. Všechno je to otázka nezávislosti, které se každý stát snaží dosáhnout,“ dodal.

 

„Jen se na to podívejte; Barack Obama říká Velké Británii, co mají dělat. Skotsku zas nařizují, aby zůstalo ve Velké Británii. Severní Irsko se chce spojit s Irskem, Katalánsko nechce být součástí Španělska. Turkové nechtějí přiznat nezávislost Kurdistánu. Toto se děje úplně všude,“ pokračoval.

„Není dobré se vměšovat do záležitostí jiných zemí, provokovat, říkat druhým, co mají dělat. To my, alespoň ve srovnání se Spojenými státy, neděláme. Amerika se vetře úplně všude, do každé sebemenší díry se vejde. Všude vidíme tu jejich vlajku, slyšíme stupidní anglický jazyk,“ zdůraznil.

Na tomto tématu se Žirinovskij na chvíli zasekl. Bylo evidentní, že s anglickým jazykem má zjevně opravdu velký problém.

„V naší zemi bychom měli přestat vyučovat anglický jazyk. Bohatě nám stačí tři jazyky: ruština, němčina a francouzština. Jazyk agrese, jazyk, na kterém mluví NATO, v žádném případě nepotřebujeme. Plivu na anglický jazyk,“ vykřikl.

Později tedy z Žirinovského nakonec vypadlo, že němčina je jazyk „fašistický“, jazyk války, jehož výuku je také třeba zrušit.

„Největší chybou, které se NATO dopustilo, bylo jeho rozhodnutí přijmout do Aliance státy východní Evropy. Východní Evropa se měla stát neutrálním pásmem, jakousi bariérou mezi Západem a Ruskem, nikdo by tak nikomu nepřekážel,“ pokračoval ruský politik.

„To se bohužel nestalo a namísto toho se Evropa zachovala jako narkoman, který se stal naprosto závislým na nějaké droze. Nyní potřebuje neustále zvyšovat dávku, aby se udržela při životě,“ podotkl.

„NATO je Severoatlantická aliance! Severoatlantická! K čemu tedy potřebují jižní Evropu? K čemu potřebují východní Evropu? Za nedlouho budou přijímat i země na Blízkém východě a v severní Africe. Stejně, jako tomu je s Evropskou unií, je to politická narkotizace.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…