VIDEO Miroslav Kalousek zpívá o chudobě a těžkém žití

22.09.2013 14:32

TOP 09 v pátek odstartovala předvolební kampaň. Jako dopravní prostředek si zvolila tramvaj, se kterou brázdila ulice Prahy. Lidé mohli volně přistupovat, diskutovat s politiky nebo si s nimi dokonce zazpívat. Strana tuto akci o víkendu doplnila akčním videem.

VIDEO Miroslav Kalousek zpívá o chudobě a těžkém žití
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí v demisi Miroslav Kalousek se rozloučil s úřadem poslední tiskovou konferencí

V tramvaji hráli muzikanti, podávaly se klobásy a burčák. Kdo chtěl, mohl si po cestě Prahou přistoupit a diskutovat s čelními představiteli strany.

"Tramvajová kontaktní jízda odstartovala z Vozovny Střešovice. Projel se jí nejen lídr TOP 09 a předseda Karel Schwarzenberg, ale také 1. místopředseda strany Miroslav Kalousek a známé osobnosti, které podporují TOP 09. S voliči na zastávkách během tří půlhodinových přestávek debatoval i místopředseda hnutí Starostů a nezávislých a dvojka pražské kandidátky Stanislav Polčák a další kandidáti za Prahu. Exposlanec a kandidát do sněmovny Daniel Korte si s horňáckou hudeckou muzikou zazpíval, cestující pak mohli ochutnat moravský burčák," komentovala akci TOP 09.

„Kontaktní kampaň je pro nás vždy neocenitelná, protože názory voličů a diskuse naši kandidáti rádi vyhledávají. Pražským startem chceme pozvat občany i do dalších měst na jízdy s předsedou Karlem Schwarzenbergem,“ doplnil volební manažer Jaroslav Poláček.

TOP 09 k akci zveřejnila video, které zachytilo pozitivně naladěného Karla Schwarzenberga i Miroslava Kalouska, který si dokonce s chutí zazpíval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dycky Most! Ale bez Penny Marketu. Ten špatně dopadl

11:10 Dycky Most! Ale bez Penny Marketu. Ten špatně dopadl

Dycky Most! Tahle hláška z legendárního seriálu o životě v severočeském městě evidentně neplatí pro …