VIDEO Šlachtu vítali v Pardubicích potleskem

20.04.2021 12:51

Jen sotva si lze představit, že by se podobného přivítání dočkal Andrej Babiš, Vít Rakušan nebo Vojtěch Filip. Šlachtova Přísaha, donedávna vnímána spíše jako okrajová záležitost, nabývá na síle. Krom toho, že má její čelní představitel už přes 70 tisíc fanoušků na Facebooku, se do popředí dostávají také záznamy z jednotlivých akcí.

VIDEO Šlachtu vítali v Pardubicích potleskem
Foto: repro FB, tan
Popisek: Hnutí Přísaha v Pardubicích, 16. dubna 2021

Anketa

Pokud by se potvrdilo, že sklad ve Vrběticích vyhodili do vzduchu Rusové, byl by to pro vás akt státního terorismu?

9%
88%
hlasovalo: 19127 lidí
ParlamentníListy.cz si všimly především setkání z východních Čech, konkrétně z Pardubic. „Fantastické přivítání a energie na našem stánku dnes v Pardubicích. Díky moc všem!" poznamenal k tomu Šlachta na svém Facebooku. Že nelhal, dokazuje samotný záznam. Podobně početné osazenstvo však bylo k vidění i jinde: namátkou zmíníme Uherské Hradiště a Kroměříž.

Co se Pardubic týká, redakce se podívala taky na více než dvě stovky příspěvků, které jsou k vidění pod publikovaným videem.

„Skvělá atmosféra, upřímné nadšení příznivců pana Roberta Šlachty," uvedla Valentina P. „Pane Šlachto, máte obrovskou podporu a ještě myslím všude budete mít," zmínila Anežka M. Mezi příspěvky se samozřejmě vyskytovaly i ty negativní, vesměs shazující pověst bývalého ředitele ÚOOZ.

V posledním měření agentury Kantar se navíc Přísaha dostala na hranici dvou procent, což lze považovat za velmi silný základ pro její další činnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…