VIDEO Tomáš Klus, jiní umělci... Ale tohle je pro Babiše nečekaný úder: Další osobnost proti němu

06.08.2018 12:04

Tábor lidí, kteří se rozhodli bojkotovat premiéra Andreje Babiše (ANO) a jeho firmy odložené v svěřenském fondu na všech frontách, se dál rozrůstá. Ke zpěvákovi Tomáši Klusovi, herci Jiřímu Macháčkovi a dalším se přidala také jedna kuchařka, která si říká Kamu. Když oznámila, že nebude nadále své recepty zveřejňovat v Lidových novinách, rozjela se pod jejím statusem živá diskuse.

VIDEO Tomáš Klus, jiní umělci... Ale tohle je pro Babiše nečekaný úder: Další osobnost proti němu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Andrej Babiš

Kuchařka Kamu oznámila světu, že hodlá bojovat za cirkusy bez zvířat, protože skoro každý máme doma nějaké to zvířátko, prý včetně manžela, takže bychom měli vědět, že je třeba zvířata chránit.

„Děkuju manželům Klusovým, našim přátelům, že využívaj sociální média k aktivitám, který maj smysl. Jednak bych chtěla z celýho srdce podpořit Tamarky boj proti zvířatům v cirkusech aka „CHCI CIRKUSY BEZ ZVÍŘAT“, protože si myslim, že žijeme v době, kdy každý máme nějakýho toho svýho lvíčka nebo jiný zvířátko doma (a to klidně může bejt i manžel nebo dítko, že jo) a nepotřebujeme vidět dalšího utrápenýho v kleci nebo medvěda na kole,“ podotkla kuchařka.

Anketa

Považujete účast našich vojáků v Afghánistánu za smysluplnou?

7%
93%
hlasovalo: 18478 lidí

Ve stejném statusu uveřejněném na sociální síti Facebook se poté postavila na stranu zpěváka Tomáše Kluse a oznámila, že bude bojkotovat premiéra Andreje Babiše (ANO a jeho firmy, momentálně odložené ve svěřenském fondu. Do této skupiny spadají i Lidové noviny a portál Lidovky.cz, které Babiš koupil.  

„Dlouhodobě mám rubriku na lidovky.cz, kde pro vás píšu články. Po zjištění, že je vlastně píšu pro našeho stíhaného premiéra a že portál spadá pod jeho moc, tuhle činnost končím. Stejně tak se v budoucnu nebudu objevovat a účinkovat nikde, kde tahle síla působí a zaštiťuje ji (a to klidně na Colours, kdyby to bylo na jeho stejdži a to že by mě to jó mrzelo),“ napsala kuchařka.

Dospěla k názoru, že možná bude lepší podpořit jiné nezkorumpované noviny. Nebo si nějaké založit.

V diskusi pod svým příspěvkem si mohla přečíst, že Babiš koupil zmíněné noviny již před pěti lety. Takže slečna či paní kuchařka na to přišla opravdu „brzo“. Pokud pro někoho píše a bere za to peníze, měla by prý vědět, kdo ji platí. „Tak to dopadá, když kuchařka káže o politice,“ poznamenal jeden z diskutujících.

Další spoluobčané se však kuchařky zastali. „Lepší pozdě nežli nikdy,“ napsal jeden z nich k tématu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Soud smetl ze stolu žalobu SOCDEM na ČSSD. Paroubek děkuje za reklamu: Nechápu, kdo jim to sepsal

19:50 Soud smetl ze stolu žalobu SOCDEM na ČSSD. Paroubek děkuje za reklamu: Nechápu, kdo jim to sepsal

Sociální demokracie se snažila zrušit registraci koalice ČSSD pro volby do Evropského parlamentu. Zk…