VIDEO Vrátíme vám budoucnost, řekla Richterová od Pirátů. Sklidila potlesk

31.08.2021 9:41 | Ze sítí

Této ženě to hodím s hrdostí! Digitální manažer popsal, proč bude v Praze s chutí volit pirátku Olgu Richterovou, lídryni kandidátky koalice pirátů a Starostů v Praze. Přidal její osobní video-medailon, ve kterém Olga Richterová prozradila, že se chce zasadit o to, aby lidé v této zemi dostali skutečnou svobodu volby. Popsala také, jak toho chce dosáhnout.

VIDEO Vrátíme vám budoucnost, řekla Richterová od Pirátů. Sklidila potlesk
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Olga Richterová

Jan Vrobel, manažer digitální komunikace Pirátské strany vychválil 1. místopředsedkyni Pirátů Olgu Richterovou.

„Když slyším, že všichni politici jsou stejní, můžu jen pokrčit rameny. Olga Richterová je lidská, pracovitá a vůbec zcela výjimečná. Menší zlo? Kde? Těším se, že lístek se svými kroužky budu házet rád a s hrdostí,“ pronesl.

Oga Richterová

Anketa

Je dobře, že se děti ve školách budou znovu testovat na covid-19?

29%
67%
hlasovalo: 3854 lidí

Sdílel video, ve kterém hraje Olga Richterová, kandidátka na ministryni práce a sociálních věcí, hlavní roli. Olga Richterová v něm popsala, jak se dostala do politiky. Všechno začalo, když se spojila se sousedy ve snaze zabránit tomu, aby se jejich společný vnitroblok zalil betonem.

„Tehdy jsem pocítila, jak politika ovlivňuje život každého z nás. Pár měsíců po porodu druhého syna jsem se jako učitelka a překladatelka stala poslankyní. Nečekala jsem to. Ale věděla jsem, že v téhle zemi chci žít. Že tady chci vychovávat svoje děti. A že bez snahy nás, jednotlivců, se fungování státu nezlepší,“ upozornila.

„Vybudovala jsem největší tým odborníků k sociálním věcem a trhu práce ve Sněmovně. Přeju si společnost, kde nikdo nezůstává na vedlejší koleji, kde si lidé mohou vybrat svoji životní cestu a naplnit svůj potenciál. Malé děti už nebudou vyrůstat v ústavech. Chci, aby ženy nemusely volit mezi profesí a rodinou. Aby měli mladí lidé kde bydlet. A aby bylo postaráno o ty nejzranitelnější, ať už kvůli věku nebo hendikepu. Dobré nastavení systému dává lidem skutečno svobodu volby. A leccos se už daří. Stavme na tom, co funguje. Je nejvyšší čas začít jednat systémově a s dlouhodobou vizí,“ zdůraznila Richterová s tím, že cítí naději na změnu.

„A těším se, že společně vrátíme naší zemi budoucnost,“ uzavřela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…