Valašské prvenství. Oblíbený Relax se proměnil v prestižní designový hotel

29.02.2024 9:40 | Komerční článek

Rožnov pod Radhoštěm patří k nejvýznamnějším turistickým destinacím Zlínského kraje. Teď se navíc může chlubit dalším prvenstvím. Stal se totiž domovem prvního stylového hotelu ibis Styles v České republice. Díky náročné rekonstrukci oblíbeného hotelu Relax tak v krásné beskydské krajině vznikl hotel doslova světové kategorie, který navíc hrdě čerpá z místních tradic a folklóru.

Valašské prvenství. Oblíbený Relax se proměnil v prestižní designový hotel
Foto: ibis Styles Rožnov
Popisek: ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm

„Jsme rádi, že můžeme představit tento unikátní koncept. Náš tým cíleně pracoval na vytvoření místa, které spojuje místní tradice s moderním komfortem. Jsme více než připraveni hýčkat naše hosty a pořádat nezapomenutelné akce na pozadí přírodních krás a kulturního dědictví Valašska,“ říká Pavel Maléř, jednatel společnosti JR Management – Hotel, která před dvěma lety uzavřela se společností Accor franšízovou smlouvu na rebranding stávajícího hotelu Relax v Rožnově pod Radhoštěm, který otevřel své brány novým hostům právě v jedinečném konceptu hotelů značky ibis Styles. 
 
Skupina Accor vidí ve střední Evropě důležitý trh pro expanzi svých hotelů a značek. Rožnov pod Radhoštěm, s nádherným okolím Beskyd, přináší nejen krásu přírody, ale i bohatou historii a folklór. Toto je podtrženo Valašským muzeem v přírodě, největším svého druhu ve střední Evropě, a sousedstvím hory Radhošť, nejnavštěvovanější hory v zemi.
 
 
ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm, se svolením
 
„Rožnov pod Radhoštěm je velmi dobře známý Valašským muzeem v přírodě, nejstarším a největším muzeem svého druhu ve střední Evropě, které vystavuje sbírky staveb a artefaktů pod širým nebem. Moravská tradiční hudba představuje část evropské hudební kultury spjaté s moravským regionem České republiky. Město se také nachází v blízkosti hory Radhošť – nejnavštěvovanější hory v zemi, která nabízí mnoho příležitostí pro lyžování, cykloturistiku i pěší turistiku. Jsme vděčni za důvěru, kterou nám dala skupina Accor, když společně s námi zahájila tento projekt pod značkou ibis Styles,“ dodal Pavel Maléř. 
 
Hotel ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm, umístěný v pečlivě zrekonstruované pozdně modernistické budově, představuje kombinaci komfortu a stylového designu. S 88 pohodlnými pokoji, restaurací s venkovní terasou a útulným lobby barem, nabízí široké vybavení pro relaxaci i aktivní pobyt. K dispozici jsou vnitřní a venkovní bazén, dětské hřiště, relaxační centrum se saunou, masážemi, vodoléčbou a elektroléčbou, a sportovní zařízení jako minigolf, tenisový kurt, kuželky a stolní tenis. Pro firemní akce je k dispozici šest konferenčních místností s kapacitou až 350 účastníků.
 
Design interiéru, inspirovaný tradicemi a lidovým uměním, reflektuje místní modrotiskové látky, které jsou vystaveny v blízkém Valašském muzeu v přírodě. Kombinace tradice a modernistické architektury vytváří jedinečnou atmosféru spojující horskou krajinu se standardy moderního resortu.
 
Frank Reul, viceprezident společnosti Accor pro rozvoj ve východní Evropě a na Balkáně, sděluje: „Ibis Styles je známý po celém světě pro svou jedinečnou atmosféru a design. Tato značka je hravá a poutavá, a v ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm si hosté mohou vychutnat příběh vyprávěný napříč celým hotelem.“
 
Pavel Maléř zakončuje: „V ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm naleznete ideální dovolenou v horách pro rodiny, přátele i páry. Pro firmy jsme připraveni poskytnout kompletní vybavení pro konference, setkání a teambuildingové akce v krásném letovisku. Náš hotel je ztělesněním závazku značky ibis Styles poskytovat nezapomenutelný zážitek, který odráží ducha a kouzlo okolí.“
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…