Vladimir Putin se našel

16.03.2015 12:36

Spekulace o svém zdravotním stavu dnes ukončil ruský prezident Vladimir Putin, když se poprvé po jedenácti dnech objevil na veřejnosti. Před Konstantinovým palácem v Petrohradě totiž uvítal kyrgyzského prezidenta Almazbeka Atambajeva. Nezvykle dlouhá Putinova nepřítomnost vyvolala nejen v Rusku spekulace o jeho zdraví či politickém osudu.

Vladimir Putin se našel
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin

Putin sám dnes svou nepřítomnost před kamerami komentoval. Podle agentury RIA Novosti řekl novinářům, že "bez dohadů by byla nuda". Na záběrech, které ze setkání s Atambajevem vysílala televize Rossija 24, Putin uvolněně rozprávěl a zdál se být v obvyklé formě.

Atambajev před besedou s ruským prezidentem řekl, že "Putin nejen chodí, ale i závodí s autem". Toto prohlášení prý Atambajev učinil právě proto, aby vyvrátil šířící se pověsti. "V areálu paláce mě povozil autem, takže nejen chodí, ale i závodí a vozí hosty," řekl kyrgyzský prezident.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…