Vole, víš, kdo já jsem? Lidé mají srandu z ministryně Šlechtové a její „akce motorkář“

09.08.2017 12:32

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová se na svém facebookovém profilu vyjádřila k události na Velké ceně Brna, kdy média informovala o tom, jak obtěžovala motoristickou superstar Valentina Rossiho, až ji musel odstrčit. A objevilo se mnoho komentářů.

Vole, víš, kdo já jsem? Lidé mají srandu z ministryně Šlechtové a její „akce motorkář“
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Ministryně obrany Karla Šlechtová

„Ta situace na MotoGP byla trochu nešťastná,“ uvedla Šlechtová. Podle svých slov chtěla jen Rossimu, podobně jako ostatním, popřát před startem hodně štěstí. „V tom hluku se nikdo neslyšel, nebylo rozumět, a tak to asi vypadalo, že jsem neodbytná fanynka. To úplně ne, ale to nedorozumění chápu,“ uvedla. Dodala, že rozumí tomu, že soustředění před startem je velmi důležité a že je Valentino opravdu velká hvězda. „Zároveň děkuju například našemu Karlu Abrahamovi nebo vítězi, velmi milému p. Marquezovi, za super přijetí,“ dodala.

„Přestaňte se vymlouvat, byla jste trapná, jak jste kolem sebe ječela, že jste ministryně a chcete si s motorkáři udělat fotografii. Nikdo si na startu nedovolí otravovat motorkáře, ale to pro vás neplatí, protože jste ta ‚já ministryně‘,“ zareagoval však následně velmi kriticky jeden z uživatelů sociální sítě. A nebyl sám.

„No, podle toho, co jsem viděl i s kolegy, tak jste otravovala se selfíčkem kdekoho. A Vale Vás poslal, víte kam, a musel Vás odstrčit. Takže tady nepište bludy a nelžete. Prostě blbka jako obvykle a nikdo si z Vás na zadek nesedne,“ dodal další.

Dočkala se však i zastání. „Taková ptákovina, o co vlastně jde? O nic. A kolik keců se okolo toho nadělá. No, holt dobrá příležitost kopnout si do ministryně. Dejte už jí pokoj,“ poznamenal jeden z uživatelů.

„Ty sračky, co tu lidi píšou, nasrat a rozmazat, lidi nadělají kvůli jednomu Italovi, co se chová jak děcko. Je to hnus strkat do ženský, čekal bych, že Doc je větší kliďas, ale vlastně mě to nijak nepřekvapilo, je to retard,“ dodal další. 

A nechybí už ani lidová tvořivost, kdy se sociálními sítěmi šíří různé vtipy či fotomontáže.

Celý příspěvek Karly Šlechtové:

Tak ta situace na MotoGP byla trochu nestastna. Chtela jsem jen Rossimu, podobne jako ostatnim, poprat pred startem hodne stesti. V tom hluku se nikdo neslysel, nebylo rozumet, a tak to asi vypadalo, ze jsem neodbytna fanynka. To uplne ne, ale to nedorozumeni chapu. Rozumim, ze soustredeni pred startem je velmi dulezite a ze je Valentino opravdu velká hvezda. Zaroven dekuji napr. nasemu Karlovi Abrahamovi nebo vitezi - velmi milemu p. Marquezovi - za super prijeti!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…