Vypusť bazének, uhas ohně a jdi do prdele! Drsné reakce na účet Škromacha i dalších

15.10.2016 16:51

Senátní volby v 27 volebních okrscích skončily vítězstvím lidovců, kteří získali nejvíce mandátů. ParlamentníListy.cz přinášejí reakce z Facebooku, například zástupce ředitele think-tanku Evropské hodnoty Jakuba Jandy či komentátora Martina Fendrycha. Nejvíce asi zaujala porážka hodonínského kandidáta a dlouholetého politika Zdeňka Škromacha (ČSSD), jehož „rozdrtila“ lidovecká Anna Hubáčková.

Vypusť bazének, uhas ohně a jdi do prdele! Drsné reakce na účet Škromacha i dalších
Foto: Daniela Černá
Popisek: Místopředseda Senátu Parlamentu ČR Zdeněk Škromach

„České (mezi)volby z pohledu Moskvy: Michal Hašek – out, Jaroslav Foldyna – hodně špatný, Zdeněk Škromach – out, Nejedlý & Mynář - :-D, Stanislav Huml – out, Jan Mládek – uvidíme, zdali úplně out. Zatím je to masakr jak MH-17,“ napsal nejprve Janda s tím, že je nutné počkat na budoucí aktivity jihočeského úspěšného sociálního demokrata Jiřího Zimoly.

O pár minut později pak dopsal. „Tak zas je teď Nejedlého FSB kancelář může najmout: Michal Hašek – kancléř+mluvčí viceprezidenta, Jaroslav Foldyna – hradní motorky a vítání libovolných sluhů diktátorů, Stanislav Huml – četba z teletextu, Zdeněk Škromach – zmocněnec pro Lány,“ uvedl.

Aktivista Jan Vrobel se pak navezl do Zdeňka Škromacha. „Nalitej vorvaň ráchající se v bazénku a vyzývající k zapalování ohňů jako magnet na občany nezapůsobil, divím se proč,“ zmínil.

Novinář a profesor Tomáš Klvaňa si výsledky voleb pochválil. „No vida, že to jde volit dobře. Jen musí 80 procent voličů zůstat doma u Primy,“ řekl.

„Škromach s Haškem by mohli posílit Zemanovu ‚vysoce úspěšnou‘ SPO. Nebo založit českou Pegidu či Zemidu. Případě na Hradě organizovat pohřby,“ zmínil komentátor Martin Fendrych.

Zakládající člen ODS a komentátor Petr Paulczynski se také strefil do Škromacha. „Když Zdenda naposledy pracoval, tak prý připojil ohradník pro krávy na 220 V. Tak se mají v regionu na co těšit,“ uvedl.

„Tak, Zdendo, pomalu vypusť bazének, uhas ohně a jdi do prdele,“ zakončil student Václav Ágh.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA - „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…