Za co, pane bože, za co? K Andreji Babišovi se vyjádřil už i Tomáš Klus

22.09.2017 16:56

Zpěvák Tomáš Klus na svém facebookovém profilu sdílel odkaz na film o šéfovi hnutí ANO Andreji Babišovi „Selský rozum – Žlutý baron“. Zároveň k jeho politice napsal pár slov.

Za co, pane bože, za co? K Andreji Babišovi se vyjádřil už i Tomáš Klus
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Klus

„Nejhorší na tom je, že ti, na které má podnikání Toho, jehož jméno nesmím vyslovit, aby to nebyla účelovka, nejtěžší dopad, jsou jeho nejvášnivější obhájci. Voldemorte, stát není firma, občané nejsou zaměstnanci a kúpiť sa nedá všechno (pořád věřím!),“ napsal Klus. Zároveň dodal, aby ti, kteří se po něm chystají hodit kamenem, připojili argument. „Co dobrého přinesl? Dyť to jenom celý dobře vypadá, ale co je pod povrchem té skvostné reklamní kampaně?“ zeptal se. 

„To vám opravdu nevadí, že je zde bez důkazů obviňována policie, novináři a neustále označován Někdo, kdo jede kampaň, ale furt se neví kdo, protože..!?!?!? To vám nebije do očí takřka bratrský, ponašemu soudružský vztah offčáčkova páníčka s mužem, jenž nesnese opozici ve vlastní straně/firmě, takže se určitě chystá naslouchat té parlamentní..?!?! To vám nevadí, jak se chová? K půdě, zemědělcům, kritikům, jak bez diskuse mantricky opakuje hesla, jak nevysvětluje, jen obviňuje všechny okolo, jak si protiřečí, jak si nevidí do toho, čím mluví?“ podotkl rázně Klus.

Závěrem pak vyzval lidi, aby volili s rozvahou a uvědoměle. „Ať pak můžeme zodpovědně přijmout následek svého rozhodnutí. Teda, hlavně volme... A ne bezhlavě,“ uzavřel Klus, jenž se k politice vyjadřoval i v minulosti. Známá je jeho píseň Pánubohu do oken s refrénem opakujícím „Za co, pane bože, za co“. 

Celý příspěvek Tomáše Kluse:

Nejhorší na tom je, že ti, na které má podnikání Toho, jehož jméno nesmím vyslovit, aby to nebyla účelovka, nejtěžší dopad, jsou jeho nejvášnivější obhájci. Voldemorte, stát není firma, občané nejsou zaměstnanci a kúpiť sa nedá všechno ( pořád věřím! ). Vy, kteří se chystáte hodit kamenem prosím připojte argument. Co dobrého přinesl? Dyť to jenom celý dobře vypadá, ale co je pod povrchem té skvostné reklamní kampaně? To vám opravdu nevadí, že je zde bez důkazů obviňována policie, novináři a neustále označován Někdo, kdo jede kampaň, ale furt se neví kdo, protože..!?!?!? To vám nebije do očí takřka bratrský, ponašemu soudružský vztah offčáčkova páníčka s mužem, jenž nesnese opozici ve vlastní straně/firmě, takže se určitě chystá naslouchat té parlamentní..?!?! To vám nevadí jak se chová? K půdě, zemědělcům, kritikům, jak bez diskuze mantricky opakuje hesla, jak nevysvětluje, jen obviňuje všechny okolo, jak si protiřečí, jak si nevidí do toho, čím mluví?

Prosím volme s rozvahou, uvědoměle..ať pak můžem zodpovědně přijmout následek svého rozhodnutí..

Teda, hlavně volme..a ne bezhlavě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

13:31 Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

Sociální situace je v Německu čím dál více napjatější. Protesty se začínají objevovat už i v malých …