Zachraňte se. Populární politik vyslal muslimům vzkaz, který mnohé rozzuří

06.06.2016 7:24

Šéf momentálně nejpopulárnější strany v Nizozemsku Geert Wilders vzkazuje muslimům, aby opustili islám a stali se křesťany, ateisty či přestoupili k jiným svobodnějším náboženstvím.

Zachraňte se. Populární politik vyslal muslimům vzkaz, který mnohé rozzuří
Foto: Mwl.nl
Popisek: Kontroverzní nizozemský politik Geert Wilders

Wilders poukazuje na šokující dokument vysílaný dánskou televizí, který se zabýval místní muslimskou komunitou. „Dokument ukázal, že imámové mají dvě tváře. Tu vlídnější ukazují, když hovoří na veřejnosti. Ale zcela odlišně hovoří a jednají, když stojí v mešitě před muslimy. Tam ukazují svoji pravou tvář, která je krutá, barbarská a nelidská,“ soudí Wilders a zmiňuje případ ženy, která si imámovi stěžovala na bití a zneužívání svým manželem.

„Imám jí řekl, že nesmí jít na policii. Podle islámu si totiž ženy nesmí stěžovat, když jsou bity a zneužívány svým manželem. Podle islámu by měly být nevěrné ženy ukamenovány, homosexuálové shozeni ze střechy domu. Odpadlíci a nevěřící si zaslouží smrt a demokracie musí být podřízena islámskému právu šaría. To jsou fakta, která muslimové veřejně hlásají. A neplatí to jen pro Dánsko, ale to samé se děje také u nás v Nizozemsku,“ konstatuje Wilders.

Celý text v angličtině najdete ZDE.

Wilders tvrdí, že je islám totalitní ideologie a muslimové jsou její oběti. „Jen si představte, že jste homosexuální muslim. Představte si, že jste muslimská dívka, která se chce vdát za nemuslima. Zkuste se vcítit do kůže muslima, který chce konvertovat ke křesťanství či jinému náboženství, případě se chce stát ateistou,“ píše Wilders, jehož Strana pro svobodu je dlouhé měsíce nejpopulárnější stranou v zemi a má šanci příští rok zvítězit v parlamentních volbách.

„Procestoval jsem intenzivně muslimský svět, jak jen to bylo možné. Setkal jsem se s mnoha přátelskými a pohostinnými muslimy. Mám však také v živé paměti aspekty represivní islámské kultury strachu, útlaku a apatie. To zejména s ohledem na stovky e-mailů, které mi posílají muslimové z Nizozemska i celého světa, již se snaží uniknout z nesvobody. Nebo od těch, kteří nechápou, proč si chceme na evropský kontinent importovat nesvobodnou islámskou kulturu.“

Podle Wilderse je v zájmu západní civilizace i samotných muslimů, aby se mohlo co nejvíce muslimů obrátit k islámu zády a stát se křesťany, ateisty či kým budou chtít. „Čím více muslimů se osvobodí od islámského Mohamedova jha, tím lépe pro celý svět. Čím více existuje islámských odpadlíků, tím méně je misogynie, nenávisti vůči homosexuálům, antisemitismu, terorismu a tím více svobody. Čím více bude exmuslimů, tím lépe pro nás všechny,“ soudí Wilders.

„Z výše uvedených důvodů by měl znít náš vzkaz muslimům po celém světě naprosto jasně. Opusťte islám a zvolte si raději svobodu. Otočte se zády k imámům a osvoboďte se jednou provždy!“ uzavírá Wilders, který je nucen pro své kritické názory vůči islámu žít již více než deset let pod dohledem nizozemské policie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…