Žádné panny na tebe nečekají, ty islámský idiote. Brutální výsměch „udatnému“ teroristovi od hvězdy ČT

16.06.2016 19:43

Slavný sportovní komentátor Jaromír Bosák je právě na fotbalovém mistrovství Evropy ve Francii, odkud zprostředkovává fotbalové i jiné dění pro časopis Reflex. Popsal však i události kolem zrůdného útoku „islámského idiota“, který ubodal policistu a celý čin vysílal v přímém přenosu na Facebook.

Žádné panny na tebe nečekají, ty islámský idiote. Brutální výsměch „udatnému“ teroristovi od hvězdy ČT
Foto: worldwide.com
Popisek: Fotbal, ilustrační foto

„Celá Evropa byla tento týden konfrontována se zprávou, že nějaký islámský idiot ubodal v městečku Magnaville, ležícím západně od Paříže, svého souseda, shodou okolností policejního důstojníka i jeho ženu,“ píše Bosák a zrůdný čin bez okolků odsuzuje. „Řádění psychopata přežilo jen tříleté dítě obětí,“ dodává.

Zároveň se však komentátor podivuje nad skutečností, že vrah již byl ve vězení „za podporu terorismu“, jelikož rekrutoval nové bojovníky do řad islamistických teroristických organizací. A přesto na něj byl systém krátký.

„Samozřejmě, k útoku se hned hlásí ISIS a vydává to za svůj další úspěch. Propaganda musí fungovat, i když hordám Islámského státu doma teče do bot,“ uštěpačně komentuje Bosák a strefuje se do obecně přijímané představy, že na muslimy v nebi čeká „čtyřicet či kolik panen“.

Celý text zde.

Možná se totiž ti bojovníci budou divit, jak taková panna může vypadat. „Třeba na něj bude čekat čtyřicet vyschlých svárlivých bezzubých stařen zdobených desítkami bradavic,“ píše Bosák. „Ještě aby byly dostatek panovačné a měly za to, že ideální formou komunikace s nově příchozím je bič, pár facek a nekonečné natírání plotu.“ Nic jiného by si totiž takoví násilníci ani nezasloužili.

Následně vyjádřil přání, aby se podobné situace během mistrovství již neopakovaly. To však nelze zaručit, „jelikož lidská blbost je nekonečná“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…