Zdá se, že nedopadneme úplně blbě, hlásil Schwarzenberg ve štábu

25.05.2014 21:10

Předseda opoziční TOP 09 Karel Schwarzenberg očekává dobrý volební výsledek. Informoval o tom server Novinky.cz s tím, že i ostatní politici TOP 09, kteří se shromáždili v sídle strany v Tyršově domě na pražském Újezdu, kde budou sledovat výsledky eurovoleb, neskrývali dobrou náladu.

Zdá se, že nedopadneme úplně blbě, hlásil Schwarzenberg ve štábu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

 „Zdá se, že nedopadneme úplně blbě,“ citoval server Schwarzenberga, který pravděpodobný dobrý výsledek TOP 09 přičítá tomu, že voliči ocenili jasný a pozitivní postoj strany k Evropské unii.

Lídr eurokandidátky TOP 09 Luděk Niedermayer řekl, že doufá, že udělají něco pro to, aby lidem na Evropě více záleželo a příště přišli k volbám ve větším počtu.

Miroslav Kalousek, první místopředseda strany, vyzdvihl, že na kandidátce byly jen samé osobnosti a autority ve svém oboru.

 

Větší verzi infografiky si můžete prohlédnout zde.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …