Zdeněk Hřib a Pavel Novotný mají vystoupení. Můžete přijít i vy a ptát se

08.01.2020 19:25

Pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti) chystá veřejné setkání se starostou Řeporyjí Pavlem Novotným (ODS). Podle promo fotografie a popisu události na Facebooku nejspíše půjde o recesistickou akci obou politiků. „Budeme diskutovat třeba o výskytu UFO v této městské části,“ napsal Hřib.

Zdeněk Hřib a Pavel Novotný mají vystoupení. Můžete přijít i vy a ptát se
Foto: Facebook/profil události
Popisek: Akce primátora Prahy Zdeňka Hřiba se starostou Řeporyjí Pavlem Novotným

Anketa

Milion chvilek pro demokracii se pochlubil patnáctiletou aktivistkou. Je dobře, že takto mladí lidé politicky vystupují?

4%
96%
hlasovalo: 14787 lidí
Akci organizuje sám primátor Prahy Zdeněk Hřib, který prostřednictvím Facebooku zve lidi na událost s názvem „Kobereček s Pavlem Novotným“.

„Zvu vás na veřejné povídání s Pavlem Novotným, extrémním starostou Řeporyjí,“ píše Hřib v informacích o události.

„Budeme diskutovat třeba o aktuální pozici Řeporyjí na globální politické mapě nebo o výskytu UFO, které v této městské části způsobuje mizení starých vraků aut,“ přidal trochu humoru Hřib a dodal, že samozřejmě dojde i na dotazy přítomných.

Oba politici měli v posledních týdnech napilno, zatímco Hřib se pustil do „války“ s Čínou a čelil problémům uvnitř pražské koalice, Pavel Novotný se zase pustil do křížku s Rusy.

Zdeněk Hřib nejprve vypověděl sesterskou smlouvu s čínskou metropolí Pekingem kvůli klauzuli o jedné Číně, za což si vyslechl kritiku i od prezidenta Miloše Zemana. Poté musel řešit problémy uvnitř koalice, kdy mu zástupci Spojených sil pro Prahu (TOP 09 a STAN) vyjádřili nedůvěru.

Pavel Novotný to svojí prostořekostí dopracoval až do ruské státní televize, kde stihl pozurážet většinu přítomných diskutujících. Celá jeho ruská anabáze je výsledkem Novotného snahy vytvořit v městské části Řeporyje, jíž je starostou, pomník vlasovcům, ruským dezertérům z druhé světové války.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…