Zemana podpořila i senátorka Emmerová: Ručím za toho nejlepšího

18.01.2013 9:53

K podpoře Miloše Zemana v druhém kole přímé volby prezidenta se připojila i senátorka Milada Emmerová (ČSSD). Podle ní měl inteligentní Zeman vždy sympatickou politiku, kdy jeho myšlenky a činy pochopil každý občan. Sama Emmerová do ČSSD vstoupila právě kvůli Zemanovi. Její výběr je tedy jasný a nikdo jí nemusí radit.

Zemana podpořila i senátorka Emmerová: Ručím za toho nejlepšího
Foto: ČSSD
Popisek: Milada Emmerová

Ve druhém kole prezidentské volby bude Emmerová z přesvědčení volit Miloše Zemana. „Ani mi to nemusí nikdo radit,“ zdůrazňuje Emmerová. I když se osobně kdysi vůbec neznali, byl jí jeho styl politiky od počátku sympatický.

Není divu, že Zeman z ČSSD odešel

Rovněž to byl důvod, proč do ČSSD v roce 1994 vstoupila. „Jde o muže inteligentního, vysoce vzdělaného, který dokáže formulovat svoje myšlenky i činy tak, že to pochopí každý občan, bez zřetele na typ vzdělání,“ vyšvihuje Zemana senátorka.

Podle Emmerové je známo, že Zemanovo nezvolení prezidentem nebyl tehdy jeho neúspěch, ale nebetyčná urážka jeho osobně i coby bývalého předsedy úspěšné ČSSD, a to „zásluhou“ některých jejích vysoce postavených členů. Že jeho osočování ze strany Jiřího Paroubka byla obyčejná neomalenost, která jako poslední kapka vedla k přeplnění poháru hořkosti. „Nedivím se, že tehdy ukončil členství v ČSSD. Všechno má totiž svoje meze...,“ míní bývalá členka KSČ a nynější sociálně demokratická senátorka.

Bývalá ministryně zdravotnictví upozorňuje na mobilizaci příznivců Karla Schwarzenberga, jež se pomocí sociálních sítí rozprskla po celé zeměkouli. „Připomíná mi to ten styl předvolební kampaně, který vyzýval „báby a dědky k účasti ve volbách“ v roce 2010,“ vzpomíná Emmerová a s tím, že vyzývá ke zvolení Zemana. Ručí za to, že tím zajistí, aby se na Hrad dostal ten nejlepší.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…