Byzantský katolický patriarchát: Papež František antikoncepcí proti viru zika

06.03.2016 11:50

Začátkem tohoto roku WHO vyvolala mediální hysterii kvůli tzv. ohrožení virem zika. K této hysterii se připojil i papež František.

Byzantský katolický patriarchát: Papež František antikoncepcí proti viru zika
Foto: repro, tan
Popisek: Papež František

BBC uvádí, že v Brazílii se v roce 2015 zavedlo povinné očkování Tdap (tetanus, záškrt, černý kašel) těhotných žen. Od té doby se začaly rodit děti s defektem mikrocefalie. Minimální procento postižených dětí má současně i virus zika, ale všechny matky postižených dětí dostaly během těhotenství vakcínu nového složení.

Virus zika nemá ve své historii žádné vyvolávání vrozených vad.

Kvůli fiktivnímu následku viru zika Světová zdravotnická organizace vyhlásila mezinárodní krizový stav a virus zika za vážnou globální hrozbu!!!

MUDr. P. Calda z Gynekologicko-porodnické kliniky 1. LF UK A VFN v Praze uvádí: „Současnou mediální hysterii, opřenou o hypotetické zprávy nepodložené evidencí, je nutno odmítnout...“

Papež František tuto mediální hysterii využil k schválení antikoncepce. Zároveň se dušuje, že v žádném případě potrat neschvaluje, „protože to je zločin“. Dá se očekávat, že brzy neočekávaně vypukne nějaká další viróza a František z takzvaně oprávněných důvodů tentokrát schválí už i potraty.

František se tváří, že nezná manévry NWO a novodobé druhy vyhlazovacích zbraní, jako je například vakcinace. Proč místo schválení antikoncepce neukázal na ideologické pozadí celé kampaně WHO? Papež František statečně boří všechny pilíře katolické věrouky a morálky. Svou věčnou odměnu za tuto činnost zřejmě dostane od toho, komu slouží, rozhodně však ne od našeho Spasitele Ježíše Krista! Jeho věrouka, jeho morálka i jeho příklad antinásledování Krista je bezpečnou cestou do časné i věčné záhuby!

+ Metoděj OSBMr                                + Timotej OSBMr
Biskupové sekretáři Byzantského katolického patriarchátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…