CEVRO: Dva dny přednášek a seminářů s právníky, politology a ekonomy zdarma

26.03.2012 12:02

Využijte jedinečnou příležitost a zúčastněte se ve dnech 13. a 14. dubna od 15 hodin unikátního dvoudenního bezplatného kurzu na vysoké škole CEVRO Institut v Praze, kde se dozvíte o průlomu, který přináší nový občanský zákoník do českého práva či získáte cenné informace o možném budoucím ekonomickém a politickém vývoji, a to jak u nás, tak v celé západní společnosti.

CEVRO: Dva dny přednášek a seminářů s právníky, politology a ekonomy zdarma
Foto: Redakce
Popisek: CEVRO Institut

Kurz zahrnuje první den přednášku jednoho z nejznámějších českých advokátů JUDr. Tomáše Sokola. Poté proběhne diskuze, kde s úvodními postřehy vystoupí a na dotazy účastníků odpoví politolog a poradce pro strategické otázky doc. Petr Robejšek a ředitel Centra transatlantických vztahů PhDr. Jan Jireš. Večer se pak uskuteční společenský program s občerstvením a přátelskou neformální atmosférou za přítomnosti řečníků, pedagogů vysoké školy CEVRO Institut a vybraných studentů. Další den bude na programu přednáška ekonoma a rektora CEVRO Institutu prof. Josefa Šímy na téma hospodářská krize a vládní politika a vystoupení soudce Krajského soudu Ústí nad Labem JUDr. Stanislava Svitáka, týkající se nového Občanského zákoníku.

Na závěr účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu o Novém občanském zákoníku a kupon umožňující čerpat výraznou slevu na školném. Zájemci o účast v tomto bezplatném kurzu se mohou registrovat na e-mailu ondrej.kubovy@vsci.cz, a to nejpozději do 10. dubna.

Přijďte strávit dva dny se špičkovými odborníky na právo, politologii a ekonomii i vy!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PR článek

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…