František Štván: ČSSD si zřejmě dělá kampaň za cizí peníze

15.08.2012 7:31

Kdyby upravené lidové pořekadlo, že samochvála za peníze, které na ní nejsou určeny, smrdí, tak by se na občany ústeckého kraje po otevření krajských novin vyvalil nepříjemný zápach, neboť se v nich za peníze daňových poplatníků, neb jsou provozovány z rozpočtu kraje, předvolebně vychvalují politici ústecké ČSSD, včetně jejich kandidáta na senátora v Teplicích, kterým je bývalý krajský policejní ředitel Jiří Vorálek.

František Štván: ČSSD si zřejmě dělá kampaň za cizí peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský arcibiskup Dominik Duka

Ústecká ČSSD, kterou vede krajský radní Arno Fišera, tím dává najevo, že jí nestačí státní příspěvky politickým stranám a proto na předvolební propagaci sahá (krade?) po penězích, které jí de iure ani de facto nepatří. Tím samozřejmě dvakrát nevyvrací podezření, že si za peníze občanů Kraje vytahují triko i na billboardech podél krajských silnic. Pamatuji se, jak si A. Fišera, J. Foldyna, ale i hejtmanka Vaňhová stěžovali, že jejich, dnes ex předseda ČSSD J. Paroubek, který je i díky tomu dnes předsedou NS-LEV 21, vynaložil stranické peníze na, podle nich, údajně megalomanskou předvolební propagaci. I kdyby tehdy měli pravdu, tak to alespoň bylo, na rozdíl od toho co sami nad rámec stranického rozpočtu předvádí dnes, jen za stranické peníze.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…