Jan Urbach: Skripalovský komediální seriál pokračuje

11.09.2018 21:35

Britský list „The Mirror“ píše s odvoláním na informace z kruhů britských tajných služeb, že v případu Sergeje Skripala, bývalého pracovníka GRU a agenta britské tajné služby, a jeho dcery se vyskytují další čtyři podezřelí Rusové.

Jan Urbach: Skripalovský komediální seriál pokračuje
Foto: Repro Youtube
Popisek: Údajní pachatelé pokusu o vraždu Sergeje Skripala

Zatím před několika dny britské orgány identifikovaly údajného Alexandra Petrova a Ruslana Boširova, kteří měli bezprostředně provést novičokový útok na kliku Skripalova domu. Čtyřka dalších osob, údajně ze skupiny známé jako „uklízeči“, je měla zabezpečovat, např. sledováním Skripalových.

Tito lidé měli údajně využít pro vstup na území Velké Británie cestovní doklady občanů unie, kteří si toho času odpykávají tresty ve vězení. Toto řešení prý bylo zvoleno, aby nemuseli dostávat víza.

Samozřejmě i nepříliš inteligentního čtenáře britského tabloidu napadne: Proč s takovými pasy nepřijeli i dva údajní bezprostřední pachatelé? Otázkou je, s čím dalším britské orgány v komediálním seriálu o Skripalových přijdou.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…