Jan Urbach: Summit podpořil neplatič alimentů

10.07.2016 17:41

Varšavský summit NATO nebylo jen jednání představitelů členských států tohoto spolku, ale i dalších delegací a hostů. Setkání probíhalo ve stanu na hrací ploše Národního stadionu za nejpřísnějších bezpečnostních opatření. Do ulic Varšavy však byla naplánována i jiná setkání, která odrážela názory přinejmenším části polské veřejnosti.

Jan Urbach: Summit podpořil neplatič alimentů
Foto: NATO
Popisek: Summit NATO

Uskutečnila se například manifestace „Protest Poláků proti přítomnosti armády USA v Polsku“ a „Protest proti rozmístění cizích armád na území Polska“. Jinou akcí byla demonstrace „Peníze hladovějícím, ne na tanky“ nebo „Jídlo místo bomb“. Dalším protiválečným vystoupením byla manifestace „NATO nemá souhlas“.

Do ulic ovšem vyšli také stoupenci protivládního tzv. Výboru na obranu demokracie se zneužitým heslem Martina Luthera Kinga "I Have a Dream". V devótním prohlášení s radostí přivítali konání summitu států, které se spojily, aby společně dbaly o bezpečnost a sdílené hodnoty.

Světoví státníci mají jinaké starosti a tak se k nim zjevně nedostaly problémy dětí lídra polských „demokratů“ Mateusze Kijowského. Ten totiž na alimentech a úrocích za několik let dluží v přepočtu asi půl milionu korun. Jeho děti mají možná také svůj sen: „Otče, zaplať alimenty“.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

11:24 Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

Když jsem si na České justici dne 3. května 2024 přečetl článek Petra Dimuna „Nebezpečné a destabili…