Jan Ziegler: Rusko je silně antisemitskou zemí nenávidějící Izrael

06.09.2016 7:35

Země, kde se zrodí paskvil typu Protokoly sionských mudrců, je silně antižidovská a je smutné, že nenávist k Židům je rozšířená i mezi blogery. K zlehčovatelům holocaustu se přidal i Jaromír Petřík.

Jan Ziegler: Rusko je silně antisemitskou zemí nenávidějící Izrael
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Diskutující na blozích Adam Kowalczyk je známý svoji nenávistí k Židům. Všiml jsem si, že bloger Jaromír Petřík si sním docela rozumí. To, že v diskusi pod jedním blogem ocenil plusem Kowalczykův příspěvek, že holocaust je náboženství, znamená, že se de facto přidal k náckům, kteří tuto snad nejhorší událost v dějinách lidstva zpochybňují. V podstatě tak podpořil muslimské teroristy.

V jisté ruské televizi se nedávno vysílal silně antisemitský pořad, který viní Židy snad ze všech možných zločinů, prý stojí za potopením Titaniku, jedenáctým zářím a katastrofou v Černobylu. To jsou samozřejmě nesmysly, nicméně v Rusku, které je známé svým silným antisemitismem, tomu hodně lidí věří. Koneckonců Rusko ještě v éře Sovětského svazu podporovalo arabské teroristy včetně radikálních islamistů, kteří v Izraeli vraždili civilisty včetně žen a dětí.

Nelze se divit, vyhlášeným antisemitou byl i komunistický vůdce a masový vrah Josif Stalin, který nechal zavraždit Židů Raoula Wallenberga, jenž zachránil desetitisíce maďarských Židů před nacistickými koncentráky. Je to jeden z dalších důkazů toho, že nacisti a komunisté mají k sobě hodně blízko a že v Rusku má antisemitismus velkou tradicí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.