Jan Ziegler: Tak nám zrušili Zlatého slavíka, a mohou za to ilumináti

21.09.2018 14:32

Nebo zednáři, V každém případě je to skandál, nějaké spiknutí, které vedou temné síly. Také se kolega bloger Jaromír Petřík právem rozčílil nad takovou nehorázností, kterou si nedovolili ani komunisté.

Jan Ziegler: Tak nám zrušili Zlatého slavíka, a mohou za to ilumináti
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Toto srovnání mně připomíná jednoho mého kamaráda, který občas dával k lepšímu, že jeho rodina měla hospodu, přišel Hitler a hospodu jim nechal, přišli komunisté a hospodu jim sebrali. Považte, ani nacisté si nedovolili brát lidem hospody. Znamená to tedy, že komunisté byli horší než nacisté? Podle Petříkovy logiky zřejmě ano. https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679848

Kolega bloger napsal totální zoufalost. Co se vlastně stalo? Nic. Soukromá agentura se rozhodla, že na tok přeruší upadající anketu Zlatý Slavík, které se účastní desítky tisíc lidí. Na to má samozřejmě právo. Každý vlastník má totiž právo rozhodovat o tom, jaké bude poskytovat služby, co bude prodávat atd. Já chodím nakupovat do jistého hypermarketu a tam mívali jako hotovku dobrý srnčí guláš. Pak ho však přestali prodávat. To mě sice mrzelo, ale beru to tak, že se majiteli se asi jeho prodej nevyplácel a tak s ním skončil. To je normální.

A to srovnání s komunisty je mimořádně hloupé, směšné a urážejííc lidi, který soudruzi zničili život. Komunisté velmi hrubě zasahovali do ankety Zlatý Slavík, zabránili vyhlášení vítězství v anketě Martě Kubišové, které také zakázali zpívat. Ortelu nikdo vystupovat nezakazuje.

A ještě jedna taková úsměvná událost, která dokazuje jak zásahy komunistů do Zlatého slavíka, tak skutečnost, že takové ankety se dají snadno manipulovat a nemají vypovídající hodnotu o úrovni zpěváků, zpěvaček a hudebních skupin. V polovině sedmdesátých let známý brněnský silák a bohém Franta Kocourek provedl jeden ze svých recesistických kousků, když se rozhodl, že nechá zvítězit ve Zlatém slavíku hudebního antitalenta Rudyho Kovandu ze skupiny Los Brňos. Takže nechal ve velkém skupovat Mladé světy s hlasovacími lístky a málem se mu to povedlo. Zasáhla ovšem vyšší socialistická moc a lehce retardovaný Rudy byl vyřazen. Nicméně je to důkaz, že ankety se dají snadno ovlivnit.

A ještě jedna věc, kolega Petřík si stěžuje, že Orterl nemá přístup do médií. Tak za prvé, je do v médiích se neobjevuje více kapel, prtože nejsou zase tak zajímavé. A za druhé, nepíše parvdu. Například iDNES poskytl Tomáši Ortelovi velký prostor k vyjádření právě v záležitosti Zlatého slavíka.

Na toto téma už bylo napsáno více blogů a souhlasím s myšlenkou, že kdyby tato anketa zanikla definitivně, tak se nic nestane.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla