Jan Žižka: Topolánek? Ještě chytřejší, než jsme vůbec doufali

14.11.2017 21:09

Mirek Topolánek – tento inteligentní, charismatický a sofistikovaný politik, který obohatil svého času naši politickou scénu o nové výrazivo a posunul ještě o kousek laťku naší kultury, je opět na české politické scéně.

Jan Žižka: Topolánek? Ještě chytřejší, než jsme vůbec doufali
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek odstartoval prezidentskou kampaň. Podle svých slov na prezidenta má

V den, kdy Topolánkův přítel nastoupil (za podvod) k výkonu trestu do vězení, se Topolánek – s intuicí sobě vlastní rozhodl, že opět pomůže Čechům vyhrabat se z politického marasmu. Je to obdivuhodné – Topolánek, který – podle svých slov, zažil v politice hrozné věci a byl mnohými zklamán, to nevzdal a opět to zkusí.

Osobně jsem tomu rád, a to myslím bez ironie. A vzhledem k tomu, že je málo lidí, kteří by se mohli co do vychování, sebeovládání i vrozené inteligence s Topolánkem rovnat – napadá mě snad jen hospodský Palivec – ale ten se do politiky nepletl – jsem se definitivně rozhodl, že se jako volič prezidentských voleb zúčastním. M. Topolánka, ale volit nebudu, myslím, že by ho na post hlavy státu byla škoda.

Jan Žižka

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.