Jana Zwyrtek Hamplová: Pro jednu pitomou holku, pro pár nocí touhy… A na účet státu

18.08.2013 20:14

Těší vás, že opět všichni platíme Janu Nagyovou? Zpráva, která zapadla a neměla by. Jana Nagyová se stala asistentkou Petra Nečase.

Jana Zwyrtek Hamplová: Pro jednu pitomou holku, pro pár nocí touhy… A na účet státu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

To, že Petr Nečas udělal asistentkou svou milenku a patrně budoucí manželku Janu Nagyovou mne obecně nepohoršuje. Proč mít za nejbližšího spolupracovníka cizího člověka, mám-li po boku chytrého, schopného a pracovitého partnera, potomka či rodiče. Těm mohu důvěřovat nejvíce, a alespoň s nimi trávím čas. Proto mne asistentky manželky a dcery nevadí, pokud něco skutečně umí.

Co mne pohoršuje velmi, je to, že kariéra paní Jany Nagyové je ovšem typickou kariérou přes postel. I k tomu bych uměla být velkorysá (nikoli chápavá!), kdybych si, opět, byla jista schopnostmi dotyčné, tak dbající na oslovení vrchní ředitelko. Nejsem si však těmi schopnostmi vůbec jista, pokud je pravda to, co se psalo a píše. Ale co mne pohoršuje hlavně a velmi je to, že člověk, který je stíhaný za zneužití rozvědky, ať byl důvod jakkoli trapný, nebo možná právě proto, že byl tak trapný, a bral za to ještě odměny, o jakých se jiným ani nesnilo, je opět placený z našich veřejných peněz – to už je prostě naprostá ztráta soudnosti toho, kdo to umožnil. Tedy Petra Nečase.

Petr Nečas se tak stal rozhodným chlapem neohlížející se nalevo napravo pozdě a v neomluvitelné podobě. Z lásky na půdě sněmovny, která by mohla být svým způsobem lidská, dělá věci, které by muž s průměrným IQ neměl udělat, i kdyby stokrát chtěl. Vysmívá se nám? Ztratil mozek? Vystavuje nám na odiv, co všechno ještě musíme vydržet, protože on se zamiloval jako pubertální mladík? A nejen, že to máme vydržet, ale ještě to z našich daní opět platit?

Je to možná ještě horší. Ne že on platí z našich daní svou asistentku. Sám se tím stává asistentem - Jany Nagyové. A tím ztrácí nejvíc. Dokonce si troufám tvrdit, že i v tom vztahu samotném. Tím totiž ta love story padá na dno kýče. Ve kterém ctihodný rytíř ztrácí rodinu, čest, charakter – i sám sebe. A stává se slouhou své paní. Proč?

Jan Nedvěd by zazpíval – pro jednu pitomou holku, pro pár nocí touhy…

Patří se dodat - a hlavně na účet státu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Zwyrtek Hamplová - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…