Kašuka: V Novorusku je každému úplně jedno co uznají, nebo neuznají v USA!

03.11.2014 17:55

V obou státech Novoruska, v Doněcké i Luhanské lidové republice proběhli v neděli 2.11 svobodné volby pod dohledem mezinárodních pozorovatelů. Lidé si v nich legitimně zvolili své představitele, kteří nyní mají silný mandát jednat v jejich jménu s Ukrajinou a dalšími zeměmi o urovnání sporu a budoucích politických a ekonomických vztazích.

Kašuka: V Novorusku je každému úplně jedno co uznají, nebo neuznají v USA!
Foto: wikipedia
Popisek: Ukrajinská vlajka

V obou výše jmenovaných republikách zvítězili dosavadní neoficiální lídři těchto zemí (Alexandr Zacharčenko – DLR a Igor Plotnickij – LLR)a obhájili tak své právo vést zemi k příštím jednáním v tom duchu, jaký zastávali před volbami. Přestože v USA uznali předchozí ukrajinské prezidentské volby i volby do ukrajinské nejvyšší rady bez problémů, ačkoli nový prezident, ani rada by dnes neseděli na svých místech nebýt nelegitimního ozbrojeného únorového puče proti právoplatné vládě, volby v Novorusku „inteligenti“ z Washingtonu uznat kategoricky odmítli.

To, že je odmítla uznat vzápětí i Evropská unie už nebylo žádným překvapením, protože pánové v Bruselu již od začátku ukrajinské krize mnohokrát prokázali, že jsou pouhým poslušným psíkem USA a činí přesně to, co jim jejich páníčkové řeknou, přestože se takové jednání mnohdy naprosto rozchází s názory většiny občanů členských zemí EU.

Popravdě řečeno však, to co uznají, nebo neuznají pánové a dámy ve Washingtonu a Bruselu nikoho v Novorusku příliš nezajímá. Lidé, kteří tam žijí, si vybrali jiné životní cíle a priority, než jaké panují v současné době na zkaženém amorálním západě, kde drží moc v rukou bankéři a oligarchové, jejichž nejvyšší modlou jsou peníze, pro které se neštítí ničit vše kolem sebe, nebo lhát a vraždit.

Doněcko a Luhansko si vybralo jinou cestu, cestu tradičních rodinných hodnot, vlastenectví, morálky, pravdy a cti. Cestu, kterou kráčí Ruská federace a která je hodná následování. Proto je pro celé Novorusko tou jedinou důležitou zprávou to, že Rusko Doněcké a Luhanské volby uznalo a respektuje jejich výsledky. Ostatní země, včetně Ukrajiny to dříve, nebo později budou muset udělat také, a pokud to neučiní, stejně to nic nezmění na faktickém stavu věcí a na tom, že v Evropě se právě narodila další svobodná nezávislá země!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…