Ladislav Kašuka: Díkybohu, že je naším prezidentem Miloš Zeman!

23.10.2015 15:45

Popravdě se musím přiznat, že nejprve jsem Miloše Zemana bral pouze jako“menší zlo“ oproti cizáckému hraběti zpochybňujícímu poválečné uspořádání Evropy, ale nakonec musím před prezidentem Zemanem smeknout!

Ladislav Kašuka: Díkybohu, že je naším prezidentem Miloš Zeman!
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Jako jediná evropská hlava státu otevřeně zpochybnil údajnou z Ukrajiny a USA proklamovanou ruskou vojenskou agresi v Donbasu a upozornil pragmaticky na to, že problémy na Ukrajině nemají svůj počátek na Krymu, nýbrž v Kyjevě na tzv. Majdanu. Dokázal bez skrupulí nazvat věci pravými jmény a označit kyjevský převrat za nelegitimní a nedemokratický a poukázat na to, že všechny kroky, které poté učinila v té době ještě ukrajinská autonomní republika Krym a Ruská federace, byly jen vynucenou reakcí na výše zmiňovaný mocenský puč a vměšování západních zemí do vnitropolitické situace na Ukrajině!

Miloš Zeman si také jako jediný prezident zemí Evropské unie nenechá Američany, ani Němci poroučet s kým má, nebo nemá jednat a udržuje diplomatické styky nejen s USA, ale také s Ruskou federací, Čínou, nebo jakoukoli jinou zemí, která není nepřátelská vůči České republice, což nám přináší mnoho ekonomických výhod, které by jiní čeští politici v zájmu svého poklonkářství Washingtonu a Bruselu klidně obětovali, nehledě na to, že tím neslouží občanům své vlastní země, nýbrž cizákům!

Stejně odvážně a čestně se Miloš Zeman postavil k současné imigrační krizi a upozornil na to, že nelze beztrestně zaplavit Evropu hordou nám kulturně, politicky a nábožensky cizích lidí, aniž by došlo k následným nepokojům, sociálním bouřím a nakonec oboustranným pogromům a rasistickým útokům, jako důsledek toho, že tito nově příchozí nejsou ochotní respektovat naše zákony a hodnoty!

Ta inteligentnější většina nakonec pochopila

Proto všechno musím říci díkybohu za Zemana, ačkoli jsem k jeho předchozímu politickému působení jako premiéra měl mnoho výhrad! Pokud však pan prezident bude stále stát čelem ke svému národu a k celému světu a bude i nadále tlumočit pravdu, názory a vůli většiny občanů Čech, Moravy a Slezska, (na rozdíl od naší „slavné“ vlády, která by lid naší země klidně na povel z Bruselu, nebo Washingtonu nahnala do války s Ruskem, nebo ho nechala zotročit islámskými radikály), bude toho dobrého, co přinesl naší zemi nakonec mnohem více, než toho sporného, nebo zlého!

Nakonec jak se říká „chybami se člověk učí“ a sáhněme si na srdce, kdo z nás v průběhu posledních 25 let nezměnil aspoň jednou svůj pohled na světovou politickou situaci?! Většina lidí byla po roce 1989 nejdříve nadšená a silně prozápadně naladěná, poté udivená a sledující všechny ty „prasárny“ co námi idealizovaný západ ve světě dělá, a nakonec ta inteligentnější většina pochopila, že Rambo a jiné americké propagandistické filmy, jsou stejně jako většina výroků západních politiků jen kamufláží pro invaze a válečné zločiny, které páchají západní velmoci po celém světě již od konce druhé světové války! Důvodem k těmto zločinům není nic jiného, než získání ekonomické a vojenské nadvlády nad celým světem!

Prezident Miloš Zeman dnešních dnů již zcela určitě není Milošem Zemanem z roku 1989 a Vladimír Putin není tím samým člověkem z roku 1992! Oba dva jako rozumní lidé mohli sledovat, jak západ zrazuje postupně úplně vše, co navenek proklamuje za své hodnoty, jak se postupně fašizuje a stává se zónou, v které již nevládne lid a demokracie, nýbrž pár vyvolených oligarchů, kteří tahají ze zákulisí za provázky moci! Proto u nich jako u lidí s vysokou inteligencí muselo nutně dojít ke změně postojů a názorů na svět. Jen hlupák nedokáže reagovat na změny kolem sebe a Miloš Zeman, ani Vladimír Putin rozhodně hlupáci nejsou!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…