Ladislav Kašuka: Neomarxistická rudá šlechta může za všechnu bídu a marasmus, co tu dnes máme

01.09.2016 9:07

Vše začalo velkými nadějemi a skončilo tím, co tu máme dnes…

Ladislav Kašuka: Neomarxistická rudá šlechta může za všechnu bídu a marasmus, co tu dnes máme
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Československý lid dal komunistům v roce 1946 důvěru a v prvních poválečných západem i východem pečlivě sledovaných volbách, dal tehdy ještě stalinistické komunistické straně do rukou moc! Komunisté tehdy ve volbách z vůle občanů naší země zvítězili a začala se dlouhá cesta k obnově válkou a americkými bombami zničeného hospodářství! Prezident Beneš dokončil dílo, které načal již jeho předchůdce prezident Masaryk a společně s komunistickou vládou Klementa Gottwalda znárodnil majetek vlastizrádců a kolaborantů, kteří za Rakouska Uherska a později za německé nacistické okupace aktivně spolupracovali s nepřítelem naší drahé vlasti!

Velký vůdce Sovětského Svazu J. V. Stalin, dal našemu prezidentu Benešovi slovo, že Sovětský svaz a jeho Rudá armáda, která naší zemi osvobodila, nebude nijak zasahovat do politického směřování Československa a své slovo beze zbytku dodržel! Sovětská vojska, která nás osvobodila, se z Československa zcela stáhla ještě před volbami v roku 1946! Těchto svobodných voleb se poté mohli účastnit všechny politické strany z pravé i levé části spektra, s výjimkou těch, které za války sympatizovali otevřeně s nacismem! Tak, spravedlivě a demokraticky, bez vnějšího vměšování začala naše poválečná historie!

Dnes je těžké si představit, jak by vývoj naší země pokračoval dále, nebýt pokusu o politický puč pravicových stran, kterým se nechtělo respektovat vůli lidu, která dala ve volbách moc do rukou komunistům. V roce 1948 totiž ministři pravicových stran podali demisi, doufajíce v rozpad vlády a jmenování vlády úřednické, již bez komunistů. Jejich pokus o nerespektování volby občanů země jim však narušil Jan Masaryk, který neabdikoval, sociální demokraté a především prostý československý lid, který vyšel masově do ulic na podporu těch, které si ve volbách sám zvolil!

Prezident Beneš byl tak nakonec demisi ministrů pravice přijmout, a protože abdikovala méně než polovina vlády, mohl Gottwald vládu pouze doplnit a pokračovat v dosavadním kurzu vedení země! Československo tehdy procházelo obrovským rozvojem, denně přibývalo nových podniků a továren, všichni lidé měli práci a jisté bydlení a země se rychle zotavovala z války, přestože Německo nám nikdy nezaplatilo mezinárodním soudem určené válečné reparace a Velká Británie nám odmítla vrátit zlatý národní poklad, který jsme k ní dali před nacistickou okupací do úschovy!

Cesta, kterou komunisté nastoupili po válce, byla cestou lidové demokracie, v které měli hlavní slovo poctivě pracující občané Československa! Ta však skončila smrtí J. V. Stalina a Klementa Gottwalda v roce 1953! Pouhých 8 let po válce se západním tajným službám, které využili ochoty Trockistů a revizionistů ke spolupráci za účelem uchopení moci ve východním bloku opravdu husarský kousek. Vítěz nad nacisty, velký stratég a především poctivý člověk, který neváhal ve válce za svobodu SSSR obětovat ani dva své vlastní syny, byl zákeřně zavražděn a nedlouho poté za podezřelých okolností skonal také Klement Gottwald!

Zanedlouho po jejich smrti se na jejich hlavy začala snášet snůška pomluv a lží od západem koupených komunistických politiků a kurz stanovený Stalinem, který se převelice lišil od původní marxistické multi-kulti politiky a Leninem proklamované „třetí cesty“ tedy NEPu skončil. Komunisté se začali měnit v preferovanou třídu, jakousi „rudou šlechtu“, která měla zvláštní výhody nad zbytkem pracujících a inteligence! Znovu se začalo zdražovat, místo postupného zlevňování, v Sovětském svazu nechal Chruščov, který nastoupil na místo Stalina střílet do dělníků, kteří proti novému kurzu protestovali, a ve východním bloku se lidová demokracie změnila na státní kapitalismus, kterému však vládnoucí komunisté lživě říkali socialismus!

Tito neokomunisté, nebo lépe řečeno neomarxisté nakonec dovedli východní blok, ale nakonec také západní Evropu (což si možná většina z Vás nevšimla) tam, kde jí chtěli mít! Neomarxistická multi-kulti Evropská unie, v níž vládnou především „levicoví socialisté“ je splněním jejich snů a přání. Globální nadvláda, rušení hranic, smíšení národů, zrušení národních celků, to vše je to, co si přál a o čem snil Karel Marx! Jen místo „národního majetku“ bude majetek korporační! Nadnárodní korporace, kterým má postupně patřit úplně vše, totiž postupně fakticky nahradí státní správu a orgány a majetek tak bude místo malým soukromníkům a státům patřit pouze jim!

Jaký to propastný rozdíl oproti národnímu (nacionálnímu) bolševismu, který preferoval J. V. Stalin!

Většina socialistických a komunistických stran v dnešním světě, včetně KSČM již nestojí za nic a slouží stejné myšlence jako ti, co vedou Evropskou unii! Některé to proklamují otevřeně, jiní si hrají na opozici, jako KSČM, aby ve svých řadách mohli polapit lidi, kteří jejich švindl nedokážou prohlédnout a mohli by jinak založit nějaký skutečný odboj! Lidé zmateni multimédii již neumí rozlišovat mezi lží a pravdou a upřímností a přetvářkou a tak ve volbách volí naslepo jen podle předvolebních slibů, koblih a dárečků, nebo nevolí vůbec. Strany preferující národní zájmy a hrdost jsou označovány za extremistické a těm pár zbylým skalním stalinistům nikdo nevěří, že chtějí jen a jen návrat moci do rukou lidu!

Evropu a celý svět čekají těžké časy, protože lidé se chovají bez ohledu na historické zkušenosti jako malé děti, které opakují pořád dokola ty samé chyby. Takže znovu a znovu „pokládají ruce na horkou plotnu“ dokud se nespálí a pak si léčí rány jen proto, aby to příští generace udělala opět!

Toto je můj poslední článek, vše, co jsem mohl a chtěl říci, jsem již řekl a protože jsem jen „obyčejný malý člověk“, nemohu spasit Evropu, ani naší malou zemi.

Snad brzy přijde někdo, kdo by to dokázat mohl…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

18:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

Čtenářský zážitek Petra Žantovského z pamětí Woodyho Allena.