Lukáš Lhoťan: Oblíbenec Karla Schwarzenberga požaduje trest smrti za tento údajně hanebný čin

02.01.2014 14:09

Chystám se na odjezd na společný pobyt se ženou ke konci roku a náhle se z agenturního zpravodajství dovídám, že světová media zveřejnila informaci o požadavku saudskoarabského soudu, který požaduje pro mladého muže trest smrti za údajnou kritiku islámu.

Lukáš Lhoťan: Oblíbenec Karla Schwarzenberga požaduje trest smrti za tento údajně hanebný čin
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Pozorně čtu zprávu ještě jednou, co kdybych se pletl. Bohužel se nepletu. Saudská Arábie, stát, který opěvuje ikona strany TOP 09 Karel Schwarzenberg, stát který mají tak rádi politici z ČSSD či ODS a jehož propagaci v ČR podporuje například i radnice Prahy 1, ta oáza islámské „tolerance“ a vedoucí země světového islámu, jak by řekl nejspíše orientalista Ostřanský či šéf českých muslimů Alrawi, která sponzoruje i české mešity, tak tato země plánuje popravit člověka za svobodu přesvědčení.

Saudský občan Raef Badawi se dopustil zločinu svobody slova a náboženského přesvědčení. Ano, tak hrozného zločinu, že jej za to mohou i popravit. Badawi není jediný člověk čelící pronásledování za své přesvědčení v Saudské Arábie. K tomu, abyste byli obviněni a hrozila vám smrt stačí i fáma, že jste čaroděj.

Ano, v 21 století se toto ještě děje.

A teď si porovnejte případ Saudské Arábie s případem Ruska. Ano, už víte, kam asi mířím. V Rusku nechtějí podporovat homosexuály a dokonce si dovolují chtít vědět, kdo financuje aktivity neziskových organizací na jejich území. No jaký to hrozný zločin na zájmech Západu. Jenže naopak v Saudské Arábii vás za homosexualitu rovnou zabijí a nějakých lidských právech nebo náboženské svobodě si můžete nechat zdát.

Paradox dvou zemí, kdy ta brutálnější a šílenější je přítelem Západu, a tedy i ČR, a naopak ta méně brutální a méně šílená je nepřítelem a proto Je cílem propagandistických kampaní. Vzpomeňte si na to, až zase uvidíte kampaň o tom, že kvůli zákazu propagace homosexuálu nejede ten či onen západní politik na olympiádu do Soči. Naopak když budeme pátrat po minulosti mnoha těchto politiků, tak zjistíme, že koketovat se Saudskou Arábii jim vůbec nevadí. Inu jaká lidská práva, že?

A jsou zde ještě nějaké možnosti jak vyjádřit náš občanský odpor k pokrytectví mnoha naších politiků? Ano jsou! A ještě můžeme udělat dobrou věc pro naši budoucnost. Nečekejme, že se politici vzpamatují. Udělejme demonstraci a pojďme pokropit saudskoarabskou ambasádu v Praze vepřovým masem a vepřovou krví. Oni se seberou a možná i odejdou od nás ze země a my zachráníme čest naši vlasti.

Nebudeme již známi jako země, v niž politici a podnikatelé prodají saudskoarabským investorům i vlastní matku, ale jako země kde opravdu lidem záleží na lidských právech a budoucnosti jejich vlasti.

Šťastný nový rok vám všem, a hodně štěstí. Hlavně Raefu a dalším lidem, které muslimové chtějí, dle požadavku islámského práva šaria, zabít za jejich touhu po svobodě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: eportal.parlamentnilisty.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…