Miroslav Macek: Zemědělské dotace pro Agrofert dosáhly nového rekordu

15.06.2017 12:51

Čtvrteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Zemědělské dotace pro Agrofert dosáhly nového rekordu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Sociální demokracie oprášila oblíbené předvolební heslo „Nejsme jako my“ a vyřešila klesající popularitu upozaděním Sobotky a vystrčením dopředu Chovance a Zaorálka, kteří přece za pokles preferencí, coby dosavadní vysocí straničtí funkcionáři vůbec nemohou, ale vůbec nemohou.
Další test toho, co český volič unese…

***

Také sjednocující účinek této rošády bude v řadách sociálních demokratů zřejmě mohutný: podle ranního Radiožurnálu prohlásil jeden z poslanců ČSSD, že jde o skvělou věc, druhý mluvil o tragédii.

***

Evropské zemědělské dotace pro Agrofert dosáhly nového rekordu. Loni překročily hranici 900 milionů korun a proti roku 2013 se zvýšily o třetinu. Holdingu prospělo období, kdy na dotace z Bruselu dohlížel z pozice ministra financí jeho majitel Andrej Babiš a kdy člen jeho vedení Jaroslav Faltýnek zasedal v dozorčí radě Státního zemědělského investičního fondu (SZIF).
Tolik zpráva. Myslím, že počet zájemců o místa na kandidátkách hnutí ANO opět zesílí, neboť vůně peněz je neodolatelná…
Zda se to líbí evropským daňovým poplatníkům, nedokážu posoudit, ale předpokládám, že jsou stejně tupí, jako většina těch našich…

***

Novým irským prezidentem se stal gay s indickými kořeny…ještě, že není těhotný, dodává ke zprávě jedna z českých smějících se bestií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.