Mladí konzervativci: Kampaň Miroslavy Němcové ve stylu Angely Merkelové

10.10.2013 14:56

Místopředsedkyně ODS Miroslava Němcová se může pyšnit, že má kreslenou podobu, která jakoby vypadla ze seriálu Simpsonovi. Kreslenou "Mirku" dali na své předvolební billboardy Mladí konzervativci, kteří mají blízko k občanským demokratům.

Mladí konzervativci: Kampaň Miroslavy Němcové ve stylu Angely Merkelové
Foto: Mladí konzervativci
Popisek: Miroslava Němcová ve stylu populárního seriálu Simpsnovi

"Chtěli jsme nějak současnou kampaň odlehčit, proto jsme zvolili tuto formu. S Miroslavou Němcovou je naše kampaň zkonzultovaná a ona s ní souhlasila," řekl předseda Mladých konzervativců Jiří Fremr.

Konzervativci nechali vyrobit 20 billboardů, kde je Němcová lídryní ODS. Fremr věří, že jejich kampaň přesvědčí i některé mladé lidi, aby šli volit.

Kromě billboardů nechali Mladí konzervativci vyrobit i placky, které chtějí rozdávat na různých akcích. Přichystané mají také "serióznější" plakáty, na kterých budou snímky 12 členů sdružení - studentů vysokých škol. Portréty bude doprovázet například slogan "studuji historii - volím pravici". Slova se budou měnit podle toho, jakou školu daný člověk studuje.

"Je to kampaň ve stylu Angeli Merkelové. Plakáty a placky se objeví i v Libereckém kraji, kde je naši členové budou rozdávat, doplnil člen vedení Mladých konzervativců Štěpán Křeček.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…