Petr Paulczynski: Vraťte se do Rakous kníže Schlafenberku

14.01.2012 20:00

Ještě nám ani neodezněla hrozba pádu vlády kvůli církevním restitucím a už tu máme aféru další. Kníže se probudil a vypustil (nelekejte se, žádný plyn) výhrůžku. Prý pokud ČR nepřistoupí k nové evropské smlouvě, ministři z TOP 09 opustí vládu.

Petr Paulczynski: Vraťte se do Rakous kníže Schlafenberku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg na tiskové konferenci

Překlad: buď budeme součástí Německa, nebo kníže odejde do Rakouska. (Už aby to bylo). Jak číst tuto novou vyděračskou taktiku člena Bilderbergu a příznivce NWO?

Že by výhrůžka odchodem z vlády byla záminkou k akci o níž si vrabci cvrlikají, že TOPka chce tuto vládu shodit a začít budovat tzv. "proevropské" spojenectví s ČSSD?

Nemohu si pomoci, ale takovéto snahy o naše rozpuštění v eurokadlubu považuji skoro za vlastizrádné. Jde o ústup vydírání Německem a Francíí aby platil  rozpočtový zákon, nařizující z Berlína a Bruselu, co máme dělat s našimi penězi.

Jen tak na okraj. Na tento nový eurovlezdop*delizmus už zareagoval i prezident Klaus, který toto konečné vítězství mnichovské dohody nepodepíše.

Rozumíte někdo tomu proč by měla probíhat kontrola státního rozpočtu v Bruselu, kam by měla rozpočet být dodán dřív než do Poslanecké sněmovny?

Není tato nová knížecí iniciativa cesta k omezení státní suverenity? Přitom žádná smlouva zatím není. Zatím ji jenom Merkozy pořád přepisují.

A tak si myslím, že by premiér Nečas měl bouchnout do stolu a nechat pány z TOPky se vycukat a pana knížete se nechat vrátit do Rakous. Oni už mu to ti jeho jak sám říkal "magoři" spočítají sami.

Psáno pro blog.iDnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…