Roman Bakala z Bloku proti islámu: Budeme požadovat důrazně vysvětlení od Martina Konvičky a Petra Hampla

28.04.2016 16:15

Jmenuji se Roman Bakala, jsem předsedou divize Bloku proti islámu – Plzeňsko. Po dohodě s našimi členy se připojujeme k jedné z nejsilnějších divizí Bloku proti islámu, a to z Prahy, kde společně budeme požadovat důrazně vysvětlení od Martina Konvičky a Petra Hampla, proč v neděli jednostranně vypověděli koaliční smlouvu s Úsvitem – Národní Koalice.

Roman Bakala z Bloku proti islámu: Budeme požadovat důrazně vysvětlení od Martina Konvičky a Petra Hampla
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

My si myslíme, že takovéto jednostranné řešení a takovýto jednostranný krok poškodí kompletně celou volební kampaň jak Bloku proti islámu, tak našeho koaličního partnera, kterým je Úsvit - Národní Koalice. My jako členové Bloku proti islámu v Plzeňsku jsme do současné doby investovali dost energie na to, abychom si nechali od někoho náš úmysl zastavit islám takto nehorázně shodit.

Proto v neděli na akční radě budu důrazně požadovat, aby pan Martin Konvička a Petr Hampl jasně řekli, jaké měli důvody k tomu, aby tu smlouvu jednostranně Úsvitu - Národní Koalice vypověděli.

Pokud my, jako Plzeňáci, nedostaneme uspokojivé vysvětlení, budeme i nadále v krajské kampani pokračovat s podporou Úsvitu – Národní Koalice.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.