Svatopluk Otava: Jak se kradou evropské státy? Snadno…

25.05.2016 8:11

Brusel dnes loupí suverenitu evropským zemím takovým tempem, že se o tom ani kolaborantským podpisovačům tzv. Lisabonské smlouvy nikdy nesnilo.

Svatopluk Otava: Jak se kradou evropské státy? Snadno…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Londýn je v rukou pákistánského šaríisty,  Rakouskou republiku občanům podivuhodně odňal  estonsko – rusko –holandský imigrant, Maďary se snaží zbavit svéprávnosti „neznámá soukromá osoba“, která podala stížnost k jejich Ústavnímu soudu o nemožnosti vyhlásit parlamentem oznámené referendu.

Vítejte v londýně! Chcete si „užít“ holky? Stačí, když odložíte burky

Londýn je co do počtu obyvatel vlastně taková menší evropská země. Prostřednictvím  masy imigrantů a islámských nájezdníků (voličů) jej čeká v nejbližších letech dobrodiní vlády „mírumilovného“ stoupence jediného správného náboženství – Islámu. Londýňané jistě většinově ocení, že jejich barevní teenageři a poflakující se nekonečný proud „příbuzenstva“ z islámských zemí budou moci beztrestně znásilňovat „bílé děvky“, dcery a ženy původních ostrovanů.

Též mezery ve vzdělání si obyvatelé hlavního města rodící se Velké Musultánie snadno doplní. Ramadán bude oznamován nevěřícím psům plakáty na populárních červených „doubledeckrech“, to ať si zkusí vyšlápnout nějaká křesťanská mrcha třeba v minisukni kamsi, kde nemá co dělat. Což znamená do většiny ulic, kde jsou „neexistující“ no-go zóny.

Zřejmě bude i na pováženou, zda svěřit náročnější chirurgické zásahy do svého těla nemocničnímu personálu. Kde vezmete záruku, že uprostřed operace usoudí jeden či několik členů operačního týmu, že je tak akorát právě čas padnout na kolena, vystrčit směrem k operovanému zadnici a výsledek zákroku svěřit cele Alláhovi Moudrému Slitovnému…? Nebude safra lepší nechat si udělat ten bypass někde tam, no…, kde to je.., jak se to jmenuje…? Jo, v České republice?

Výroba Rakušana z Estonky a Holanďana trvá jednu generaci. Ze Somálce a Syřanky? Asi měsíc…

Když v Rusku dlouhodobě usedlý pan Van der Bellen prchl před Stalinovým komunismen do Estonska, zřekl se sovětského občanství a obdržel estonské. (To už by se dnes Rusovi nemohlo stát…) V pobaltské Mikrogermánii si našel děvče a nic nebránilo založení šťastné holandsko-estonské rodinky. No – nic… Jen ten nečekaně pitomý válečný vývoj.

Multikulturní pár doputoval pod ochranou prchajícího Wehrmachtu až do Vídně, obdržel občanství velkoněmecké a zplodil roku 1944 velkoněmeckého Rakušánka, který se dokonce stal v roce 2016 tzv. prezidentem Ostmarky novodobé Říše národa německého EU.

To se dělá při tzv. volbách. Jde o takový proces, kde se tak dlouho trpělivě „přepočítávají“ volební hlasy, až volební účast občanů vystoupí dle vyjevených agentur pro výzkum veřejného mínění na těžko uvěřitelných 146%. Nemožné, říkáte si? Nic není nemožné…!, při záchraně „evropských hodnot“ a „našeho způsobu života“.

A tak na vídeňský prezidentský stolec usedne pán, jenž se sice nikdy výrazně politicky neprosadil, zato však „sjednocuje“ Rakouský národ, do jehož germánských a slovanských kořenů hodlá nově bohatě přimísit krve arabské a africké.

Nebude to snadné, říká např. jakási paní Schmidová, komentátorka listu der Standart. Prezident bude muset Evropě a světu vysvětlovat, že ne všichni voliči, kteří nevolili Van der Bellena, jej ve skutečnosti nechtěli volit. Omyl! Jen byli dezorientovaní, jsou to burani vydělávající si zpátečnicky na chleba rukama a hlavami, nikoli pokrokově přes neziskovky. Vydělávají ti pitomci totiž nejen na svůj chleba, ale i na ten imigrantský.

Demokracie v Maďarsku? A ještě k tomu přímá!? Tak to se musí zatrhnout!

Maďaři také musí být definitivně poučeni o tom, že jejich šovinistický protiimigrantský pokřik nesou vládcové evropského lidu nelibě. Navzdory dosud vlídným výhradám si docela zadrátovali skoro celou Hungárii, na statečné osmanské nájezdníky šplíchají vodu a jejich tak osvědčené lidské štíty z žen a dětí stresují dokonce slzným plynem.

Teď si dokonce Maďarský parlament usmyslel vyhlásit jakési referendum o tom, že direktivy z Bruselu se, jde-li o holý život národa, plnit nemusí. Posvětil to dokonce i Nejvyšší soud a chvíli to vypadalo, že si pobloudlí Maďaři nakonec prosadí svou a zůstanou dále Maďaři, nikoli Europánové.

Bylo tedy velikým štěstím, že se našla statečná „soukromá osoba“, která se nebála hrdinně napadnout verdikt Nejvyššího soudu u toho Ústavního, takže se nakonec vše přece jen v dobré obrací a snad nějak ty podivné Evropany s nesrozumitelným jazykem přesvědčíme, že nařízený genetický mix, co jim blahoslavená Evropská komise přidělila, bude jen pro jejich nejvyšší dobro.

Všechno funguje tak, jak má. Eurosojuz produkuje jednu genialitu za druhou i navzdory skutečnosti, že mu šéfuje permanentně ožralý J. (Ale né Jelcin.., Juncker přece…!

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Vraždit politické odpůrce je tak snadné!

13:04 Petr Hampl: Vraždit politické odpůrce je tak snadné!

Denní glosy Petra Hampla.