Tomáš Škvrna: „Zelený mužík“ Van den Bellen vyhrál volby jen díky strachu...

26.05.2016 10:49

...„eurofilů“ a vůbec všech, kdo z eurosocialistických vymožeností a výdobytků profitují (od bruselských papalášů, přes neziskovkové parazity, po „vídeňskou kavárnu“ a její přicmrndávače).

Tomáš Škvrna: „Zelený mužík“ Van den Bellen vyhrál volby jen díky strachu...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klávesnice

Že nakonec "překvapivě" těsně zvítězil "zelený mužík" van den Bellen, mě nijak zvlášť nepřekvapilo. Věděl jsem, že Norbert Hofer, kandidát za rakouské "Svobodné" je pro všechny "eurofily" div ne arciďábel, který je chce sežrat na posezení a všechny eurosocialistické vymoženosti, ba i výdobytky, spolu s "eurofily", zpracovanými do úhledných hovínek, spláchnout do záchoda. A že udělá všechno, aby tohoto arciďábla zastavili a protlačili tam někoho, kdo pro ně nebude aspoň tak nebezpečný - což se nakonec povedlo.

Ano, byl jsem trochu zklamaný z toho, že Norbertu Hoferovi vítězství uteklo o pár desetinek procenta. Jistě nejsem sám, koho napadlo, že v "korespondenčních hlasech" je asi něco shnilého. Ale když pozoruju, jak z toho, že Hofer získal skoro 50 % hlasů, mají páni soudruzi v Bruselu těžkou hlavu a zamindrákovaný tajtrdlík Juncker zřejmě "v opici" ze svého mentálního recta vypustil cosi o "obtížných strávnících", mě spíše přesvědčuje o tom, že Hoferovo morální vítězství je daleko cennější než van den Bellenovo skutečné.

Věřím tomu, že se "zelený mužík" van den Bellen ve svém úřadu totálně znemožní a část svých voličů, kteří se k jeho zvolení nechali přesvědčit strašením médií, ztratí. A pokud soudruzi z Bruselu a jejich rakouští lokajové neudělají nějakou sviňárnu, má Hofer vítězství v příštích volbách téměř jisté.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…