Václav Husák: Chtěl bych být poradcem

07.09.2018 10:51

… a z výkladní skříně koukat se ven …“, jó, to by bylo. Ale to bych nesměl být obyčejným podnikatelem, ale třeba politikem. Jako Jiří Paroubek.

Václav Husák: Chtěl bych být poradcem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Tento člověk mne svým zjevem a vyjadřováním v minulosti přiváděl k podivné, v jiných přípa­dech u mne dosud nepozorované nepříčetnosti. Stal jsem se na něj doslova a do pís­mene alergickým. Nesnášel jsem ho natolik, že jsem při jeho televizních vystoupeních opakovaně plival na svou vlastní televizní obrazovku, kterou jsem pak po skončení in­kri­minovaného pořadu omýval a leštil různými přípravky.

Mám živé a barevné sny. Jednou se mi zdálo, že jsem byl ve školní třídě, v níž vedle tabule visel zarámovaný můj „alergen“. Udělalo se mi skutečně fyzicky špatně.

K blížícím se volbám do senátu pojedu rozklepaný, v trýznivých obavách, jestli v příštích le­tech opět nebudu často vystaven působení kruté alergické reakce.

Značné nebezpečí pro budoucnost představuje páně Paroubkův „sexymozek“, protože stačí, aby vyprodukoval několik „dobrých rad nad zlato“ a už má milióny na splácení svých dluhů.

Z výše uvedeného logicky vyplývá mé přání? „Chtěl bych být poradcem!“

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…