Václav Kovalčík: Koncesionářské poplatky jsou největším hyenismem, musejí se zrušit

18.10.2019 10:26

Koncesionářské poplatky za Českou televizi a Rozhlas jsou ponižující pro obyvatele českého národa. Navíc často dochází k šikanování a exekucím rodin, pokud nezaplatí zaprodaným a nenasytným veřejnoprávním médiím, jejichž zpravodajství jsou zaujatá především v honbách neznámých extrémistů asi někde na toaletním papíře.

Václav Kovalčík: Koncesionářské poplatky jsou největším hyenismem, musejí se zrušit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vůz České televize

Koncesionářské poplatky jsou ponížením obyvatel okleštěné a ohlodané České republiky, a proto musejí být ihned zrušeny. Sněmovna tedy musí zasáhnout včas, aby se provedl ve veřejnoprávních médiích přezkum, audit, kontrola, kam peníze občanů skutečně jdou.

Veřejnoprávní média musejí tedy přestat se šikanováním českých občanů. Řešení situace kolem veřejnoprávních médií bych ze strany státu nazval jakousi uvítanou nucenou správou, která zároveň částečně napraví sociální křivdy.

Veřejnoprávní média musí kontrolovat stát, vzdělaní a svědomití lidé, provoz veřejnoprávních médií musí být pod Státním rozpočtem. Teprve stát má právo požadovat vyvážený a spravedlivý prostor pro mnohé politické názory a přesvědčení, dále konání kontrol a auditů, jinak se z místa nepohneme.

A proto koncesionářské poplatky, v době digitální a digitálnějších technologií, vnímám též jako přežitek největšího hyenismu ve 21. století, 30 let po Sametové revoluci, který je třeba ihned zrušit.

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…