Václav Kovalčík: Nechtějme býti zdecimovanou zemí

26.11.2016 19:40

Budoucnost lidských životů v našem národě není růžová, i když jsme v Evropské unii, tak nám tady vládne mafie bezohledných vymahačů, na něž současné právo a spravedlnost nestačí!

Václav Kovalčík: Nechtějme býti zdecimovanou zemí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto

Do nenávratných dluhových pastí většinou padají nevinní lidé, i když vedou zodpovědný občanský život. Dále pak často vznikají exekuce z dluhů nezletilých!

Také se v naší zemi hraje o „strategické“ nemovitosti občanů, aktuálně o majetky nás všech! Stačí jedna opomenutá platba, a už se to veze rovnou do záhuby!

Převládající hyenismus, ničení krajiny životního prostoru, bezohledné vysávání účtů českých domácností, likvidace dětí a mladých lidí – to všechno se děje v bezpráví současného režimu! Likvidována je rovněž střední a starší generace v našem národě!

Astronomicky „vycucané“ dluhy českých domácností, přibývající nenasytné exekuce, mafiánské praktiky vymahačů, podvodné insolvence a zástavy nemovitostí, převládající nezájem o podpůrné řešení tíživé situace obyčejných lidí, kteří do toho spadli. To vše na dennodenním pořádku podkopává a ničí životy českých občanů!

Chtěl bych rovněž upozornit na nešvary kolem drobných živností, kdy poctivý živnostník zkrachuje, protože nedostal zaplaceno za svou práci a službu! Nikdo se jej nezastane, protože je považován rovnou za „slabomyslného“ zkrachovalce!

Jsem toho názoru, že naše země se musí společně bránit proti pochybným firmám, proti pochybným zákonům, proti lhostejnosti ze strany českých úřadů. A proto vyslovme jasné ne likvidaci generací našeho národa. Nechtějme býti zdecimovanou zemí!

Václav Kovalčík

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.