Václav Kovalčík: Venezuela je ničena prozápadními režimy světa

08.02.2019 17:35

Prozápadní svět způsobil hospodářskou krizi ve Venezuele svými nesmyslnými sankcemi. Místní lidé dříve prosperující jihoamerické země trpí uvedenou diktaturou USA a Evropské unie! Prozápadní svět doslova zneužívá svého vojenského postavení a vlády nad ujařmenými a zotročenými národy světa.

Václav Kovalčík: Venezuela je ničena prozápadními režimy světa
Foto: Archiv
Popisek: Venezuela

Venezuela totiž ukazuje světu, jak dokáže být ideální, soběstačná, svým sociálním cítěním. Právě západní mocnosti by se měly od ní učit, a ne ji pořád napadat sankcemi a ultimáty. Špatná hospodářská situace ideální jihoamerické země je právě způsobována blokádami ze strany USA a Evropské unie.

Nepřeji si vojenský konflikt v jižní Americe - to by zničilo místní lidi a malebnou přírodu tropických deštných pralesů, to by zničilo jeden z ostrůvků přátelského socialismu. Přece nechtějme drancující kapitalismus úplně v celém světě.

Říkám si, víc takových Venezuel ve světě, pak lidé nemusejí řešit exekuce, měli by jisté bydlení, práci a uplatnění. V klidu by mohli zakládat své rodiny, k tomu by bylo zaručeno dokonalé vzdělávání a zdravotnictví.

Něco na tom západu je špatně - velké sociální rozdíly, lidé končící v mrazech pod mostem, zato jihoamerická země chtěla nabídnout světu jinou alternativu = alternativu harmonie a prosperity. A proto se musíme zbavit nadvlády USA a Evropské unie, aby navždy skončilo utrpení národů světa.

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…